Mar 272011
 

Bila aku tonton video ni, aku rasa mamat ni bukan saja gila babun, malah gila takde otak dan juga gila takda akai punya orang! Periuk betul..



P/s: Ni ke orang kata ‘jantan’?? adeh..
(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Kanak-Kanak Seluruh Dunia Dan Koleksi Mainan Mereka

Comments

  1. amatur je ni..agak2 kalau suruh buat freestyle kat redbull x-fighter mau lari bersepah XD

  2. Adha says:

    ishhh sabor je la…ade bakat tapi wat cara indie..g la mainstream sana…bole gak dpt duit….x paham lorhh diorang ni..

    Entri Segar: Mentaliti Made In China

  3. akubiomed says:

    Mamat Filipino memang brutal gila tidak pakai apa-apa pelindung keselamatan.

  4. rina says:

    ini budus namanya..
    Kalau dia nak ‘berlatih’ aksi nih,buatlah kat lorong rumah yg mmg pasti xakan ada kenderaan lalu.. ini buat kat jalan siap ada lori lagi..dia nak ‘naik atas’ itu lantak dia lah kan..tapi nyawa orang lain, bukan dia nak kisah…haishhhhhhhhhhh

  5. zik says:

    try lah nak buat mcam nie… erkkk berani ker aku nih??


LIKE KAMI DI FACEBOOK