Mar 072011
 

Siapa amoiMiyaSya? Kenapa amoiMiyaSya? Apsal dengan amoiMiyaSya? Eh eyebag? Apsal dengan eyebag si amoiMiyaSya ni? hehe takde pe actually first korang tengok header blog amoi melayu ni..

amoimiyasya banner


See.. apsal eyebag yang diketengahkan?? kenapa tak tulis pasal..

bag
beg ni?


atau mungkin…

hiking bag
beg ni? hehee okay gurau je


Erm apa aku nak tulis arr pasal amoiMiyaSya ni? Actually aku baru je kenal dia ni. Dia ada ajak aku jalan-jalan cari lemak kat Segamat. Tapi ntah ar. Tatau bila nak jadinya plan tu. Dan aku rasa dia ni comel ar. haha ‘rasa’ je lah.. muka pun tak pernah tengok lagi.. tapi siapa tahu kan :p

haha entry ni actually aku tulis sebab dia suruh aku tulis pasal dia.. korang baca ar komen dia kat entry ni.. aku ada tanya nak tulis entry pasal apa.. then dia jawab tulis pasal dia.. haha korang tak nak suruhaku tulis pasal korang so takde ar..

Eh perut dah buat konsert..lapau..mau pergi makan daa…assalamualaikum!
(Visited 17 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Blogger Sarang Jerung Mengganas???

Comments

  1. simanis says:

    Saya rasa dia seorang yg kreatif…tgk tajuk blog pun tahu dia cerdik haha

    1. FITRIHADI says:

      hihi memang dia pandai olah ayat panjang-panjang.. tak macam saya.. nak buat entry panjang-panjang pun susah..

  2. Wuucin Kimora says:

    huhuhu.. cool la awk nie ;)

  3. besh2….nnt tulis pasal saye lak….akekekkeke

    1. FITRIHADI says:

      insyaallah hehe boleh je

  4. intanizani says:

    tulis pasal sis pulak lah.. hehe

    1. FITRIHADI says:

      hokay je.. nanti-nanti lah ye hihi

  5. rina says:

    cehhhhhhhhhhhh…
    ha,tulis pasal kita sekarang!
    hahahahah..
    gurau gurau..

    1. FITRIHADI says:

      hehe ramainya yang mintak tulis pasal dia hihihi

  6. zik says:

    tengok gambar dari side tepi nih macam yuna lah pulak… hik2

    1. Ahaaaa….
      Memang macam Yuna. Adik dia kot ni? :D

    2. FITRIHADI says:

      hoho cantik, kan?

  7. Amiey says:

    bila nak date ngan amiey >.<

    merajuk

    1. FITRIHADI says:

      olololo jom ar weekend ni atau weekend depan.. anytime je.. kita gi tengok wayang dan jalan jalan cari lemak hiihii

  8. Piston Pecah says:

    owh.eyebag…bkn airbag

    1. FITRIHADI says:

      a’ah airbag!!! adeh terlupa lak ada bag yang lain hehe

  9. fikryn says:

    Dari pandangan sudut memang ada rupa Yuna..
    Perghh… kembang..kembang..kembang! lol
    Tp memang ada rupa Yuna.. siapakah gerangannya?

    1. akubiomed says:

      Sekali pandang ada gaya Yuna. Ingatkan Yuna pun menulis blog juga :-)

    2. FITRIHADI says:

      aku tak berapa kenal dia.. but dia comel hihi

  10. joyiman says:

    Ha Bro,bolehlah tulis pasal Gua pulak,tapi Gua lelaki…jarang sangat ada blog lelaki nak memuja muji blog lelaki,kalu blog pompuan apatah lagi cantik ramai la nak memuja muji ni. Betul tak Bro.

    1. FITRIHADI says:

      boleh je nak tulis pasal lelaki.. nanti aku tulis ar kalau takde idea nak tulis entry :)

  11. amoiMiyaSya says:

    terima kasih citer pasal saya , :) thanx yeahh !!

    1. FITRIHADI says:

      hehe sama-sama..no hal lah :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK