Mar 052011
 

Korang tau kan blog lama aku?? Fitrihadi.blogspot.com.. Ingat lagi tak suka duka aku dalam dunia blogging ni. Menang hadiah tiket MAS. Menang kamera. Dan macam-macam lagi lah..

Tapi semua tu takkan terjadi kalau aku takde sebuah blog. Jadi, entry ni aku nak tribute sket untuk blog a.k.a. blogspot yang banyak berjasa kat aku.

kucing comel kejam
Bestkan jadi kucing. Tak payah fikir pasal duit. hehe


Actually apa yang buat aku terkilan apabila meninggalkan blog lama aku adalah.. baru je tadi aku perasan… bila check kat sidebar….

WHAT!!!! PR 4??? OMG!!!

Setakat ni aku check hanya redmummy dan denaihati je yang ada PR4. Blog-blog lain kebanyakannya still PR3. I feel like….

pagerank fitrihadi blogspot
See. Arghhhh terkilannya…


wuarghhh rasa macam nak meraung je. Ye la. Mana tak meraung, suka duka bersama blog tu baru sekarang membuahkan hasil..Tapi dengan blog baru ni aku nak kena bina balik dari mula.Adeh.. Dulu memang blog lama aku tu agak famous. But bila buat blog baru ni, macam dah kurang meriah. People kurang mention my entry and my blog. Dan dah tak ramai yang letak blog baru aku ni in their bloglist. Itu aku tak kisah sebab mana boleh paksa-paksa kan…

Lagipun mestilah diorang suka new blogger yang lebih fresh, new guy, new air. So agak susah aku nak stand out from the crowd. Apa nak buat sekarang? Erm biar ar. Biar aku berputih mata melihat blogger-blogger baru muncul bak jerawat. Tiap-tiap hari ada je muka baru. Dan nampaknya aku kalah dalam persaingan dalam dunia yang memerlukan imej yang segar dan segak. I can’t force them to like me.

Lagipun sekarang aku dah busy dengan study. Update entry pun dah kurang menyengat. Nak kejar isu semasa memang tak sempat. TV pun jarang tengok. Radio apatah lagi. Hidup sebagai seorang student, seorang blogger serta seorang fitrihadi memang memenatkan..

need love


P/s: Aku hanya iPhone 2G yang lenyap ditelan kemunculan iPhone 4. Eh jap. Korang masih kenal ke siapa aku?

P/p/s: Tahniah buat fitrihadi.blogspot.com kerana mendapat PR 4. You really truly madly deeply deserve it, honey! Ok ar tu dapat berdiri sebaris dengan kak red dan denaihati :)
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Meraikan Jumlah Fan Fitrihadi.com Sebanyak 2000!!! Thanks Semua (T_T)

Comments

  1. zik says:

    blogspot dilihat senang nak naik pr… samalah blogspot aku tuh… huhu bersawang dah.. adoi

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? ermm takkan ar kot..

  2. Melayu Boleh says:

    Tahniah blog lama tu dpt PR4. nnti tak mustahil juga blog ni akan naik PR4..

  3. mesin roti says:

    Sangat inspiratif and helpfull,,,,good luck and salam kenal yach. Oh ya bila ingin tahu tips memilih mesin roti murah dan berkualitas klik aja http://fikrisu.blogspot.com dan info religi di http://alfakirsu.blogspot.com ,thank’s a lot.


LIKE KAMI DI FACEBOOK