Mar 172011
 

Ingat lagi tak entry ‘(Video) Aksi Dalam Video Muzik Paling Sengal Abad Ni! Heehee‘ ni? haha kalau belum baca dan tonton boleh gi tonton dulu.

Tadi aku youtube-walking terjumpalah satu video arab ni yang aku rasa agak cool. Diorang ambik lagu yang aku tunjuk kat entry lama tu dan tempek dalam video mamat-mamat arab ni. Korang tengok ar video bawah ni! Memang terbaek ar haha



Of courselah muzik tu ada orang edit dan tambah.. Actually tu tarian arab. Bukan lah diorang menari ikut rentak lagu inggeris tu. But still menarik untuk ditonton hehehe..

P/s: Aku rasa orang arablah yang paling sempoi sebab suka buat lawak dan suka bergembira. They’re not terrorist lorr…
(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Profile Facebook Kembar Justin Bieber??? Adeh...

Comments

  1. haha…memang kelakar…. betul ke diaorang menari or telah diedit video ni? haishh..
    Bro Fit,nak tanye sikit…blog bro Fit yang lame ape ha? saya ade follow…tp banyak sngt blog2 yg difolow…so x jumpe bile carik…kasi link Bro Fit..

    1. FITRIHADI says:

      yang lama tu fitrihadi.blogspot.com…blog tu dah tak aktif ar.. blog ni je yang aktif…

  2. Hanie Ly says:

    hahaha semmpoiii… alahaiii pak arab.. sape yg tak ske pak arabbb?? ;P

  3. rina says:

    mesti kamu tiap2 hari berlatih choreography dorang kan..

  4. aLya says:

    betul2..org arab sngat suke entertainment. lau kat UTM pon slalu tngok dak arab pasang lagu kuat2 n nari2..hehe

  5. matjoe says:

    bleh la ko tangkap awek arap utk jadikan kekasih

  6. Rie says:

    kekeke…sakit perut aku gelak..haha

  7. akubiomed says:

    Mungkin lagu background asal tentu berbeza dan untuk video ini telah disunting dengan lagu lain

  8. fiezah91 says:

    hehe.. xleh nak tgk video sbb line slow.. T_T

  9. zik says:

    teringat lagu time yang post… hehe… bab edit2 nih… pandai betul deme nih… huhu

  10. Amirez says:

    haha..terhibur betul dengan tarian orang arab ni. macam boria versi arab :P

  11. Toz0k_20 says:

    Xb0leh bLah r Vide0 ni..ha3…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ada-ada je diorang ni buat bagi jadi camtu hahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK