Mar 062011
 

gambar fitrihadiErmm nampaknya mood aku kebelakangan ni dah makin ke bulan. Mungkin ke marikh atau musytari. Adakah sebab dah terlalu lama aku keseorangan? Atau dah lama tak enjoy menikmati kegembiraan di dunia ni? Aku pun dah blurr dengan diri sendiri ni.

Apa pun blog ni sedikit sebanyak ada bagi aku semangat walaupun bukanlah seperti yang aku harapkan (I wish the encouragement is from my girlfriend). But still I have my family kalau ada apa-apa berlaku. They’re worth more than money or gold, kan…

So, apa entry minggu lepas yang sempat aku publish?

[ TOP ENTRY ]

(Video) Weh Fit: Ko Tau Apa Itu Pelacur Blogger? | Parody Je
haha disebabkan beberapa hari lepas kecoh isu pelacur blogger, maka aku buat satu video parody. Korang tengok ar. Siapa-siapa yang tak faham apa itu pelacur blogger boleh tonton video pendek tu. Baik punya…

.

[ ENTRY-ENTRY LAIN YANG MENARIK ]

Siapa Kata: Nak cinta Kekal, Cari Lelaki Sensitif. Tapi Menangis Tanda Lelaki Tu Sensitif Ke?
Entry ni aku share skit apa maksud sensiti yang sebenarnya bagi lelaki. Korang yang jantan patut baca ni. Yang golongan makwe-makwe tu boleh forwardkan kat pakwe korang. Hokay? hehe

(Video) Budak Merokok, Mencarut, Mabuk, Pukul Ibu.. Pengajaran Buat Semua Ibubapa Moden!!
Ini actually video yang menarik dan dapat mengajar masyarakat kita agar didik anak dengan betul. Serius kalau korang tak tengok mesti korang still tak faham kenapa anak bangsa kita hancur dengan budaya dan gejala yang negatif tu semua.

(Freebies) Download Game Scrabble Ni Dan Terus Main Tanpa Perlu Install
Ini ada sikit buah tangan dari saya iaitu permainan scrabble. Korang boleh download dan main terus tanpa perlu install apa-apa..download ar. boleh main dengan family nanti :)

Blog Lama Aku Dah PR4 | Terkilan Aku Bertukar Ke WordPress T_T
erm entry aku terkilan sebab blog lama aku dah PR 4. bukan senang nak capai PR4. sedangkan blogger lain pun paling tinggi PR 3. Adeh so aku kena mula balik untuk blog ni capai PR tertinggi yang aku boleh. Chaiyok!!

LIHAT JUGA:  20/2/2011: Artikel-Artikel Minggu Lepas Untuk Korang
_ _ _ _ _


Jadi tu je update-update yang mampu aku bagi kat korang minggu lepas. Sikit je kan sebab aku pun busy dengan assignment dan exam. So far exam boleh tahan lah. Dah habis pun so now free sikit. Ok tu je. See you when I see you. Take care, buddies!

P/s: korang nak aku tulis pasal apa ek? Ada cadangan tak? Tanya ar pasal aku ke nanti aku jawab dalam satu entry hehe
(Visited 1 times, 1 visits today)

Comments

  1. sweet says:

    same la kite bz gak pening pale ni byk keje.

    eh apa aku wat kt cni?

    1. FITRIHADI says:

      haha banyak keja pun stil boleh blogwalking ek :p

  2. MDHAFiZ.NET says:

    jadikan blog ini sebagai gf kamu biar x seorang lagi… :)

    1. FITRIHADI says:

      thanks..takpe..aku okay je :)

  3. chii says:

    setuju ngn mdhafiz
    jadikan blog as gf..memula mmg susah..tp lelama da biasa nnt..ok la tu :d

    1. FITRIHADI says:

      masalahnya dah setahun lebih blog ni jadi gf saya.. dah bosan ar.. nak kahwin plak ar hehe

  4. Ayie says:

    fuhh asyik update jer blog.. nice dude.. aku dh betul2 down.. no mood for blogging.. wlaupun xd mood.. aku ttp berjuang

    1. FITRIHADI says:

      lerr napa down? apa kata bro ekpresi kan ketakdean mood tu dalam entry biar orang faham keadaan bro :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK