Mar 262011
 

Actually korang perasan tak kat dua-dua belah sidebar blog aku tu ada dua character yang berlainan setiap satunya? Korang perasan tak yang setiap satunya mewakili blogger yang aku pilih? Korang macam tak perasan je.. adeh… cuba korang klik kat character tu..nanti korang akan dibawa ke blog diorang. Korang perasan tak??



Hah siapa blogger yang bertuah tu?? Korang perasan tak??? Sorangnya blogger THEONLYZA dan sorang lagi HEIDISHAFIQ.

Dan lagi 3 orang tu. Korang perasan tak kat ruangan top commentator dah ada 3 orang yang beri komen lebih dari 20? Korang perasan tak yang diorang dapat bintang sorang satu means diorang di’highlight’kan bila korang meneliti seluruh pelusuk blog ni. Korang perasan tak?

Siapa 3 orang blogger bertuah tu??
  • zik (23) – dia ni blogger kacak dan pandai menyanyi!
  • akubiomed (22) – ini blogger yang bijak dan belajar tinggi-tinggi.
  • rina (21) – gadis misteri yang aku pun tak berapa kenal tapi peramah…
  • LIHAT JUGA:  Nak Beli Dara Untuk Bulan Julai Ni. Korang Pun Belilah Ye!

    .

    Apa? Korang tak perasan? Bagus ar.. kalau perasan nanti mesti ramai yang kata “Apsal ko ni perasan sangat hah? Cemuih aih…” haha..so jangan ada perasaan perasan ye.. tak bagus untuk kesihatan…

    P/s: Aku tak perasan…

    (Visited 4 times, 1 visits today)

    Comments

    1. Heidi Shafiq says:

      mane? mane? tak pasan pun..

      ko ni mmg terer iT ye? dasyat giler leh edit mcm2 kat layout.. aku hampes.. gune layout default je..
      klu ko wat tutorial mesti sume org nk blaja ngn ko.. :)

    2. sweet says:

      perasan je.. tu blog fiezah. :D

    3. Wuucin Kimora says:

      yeke? yeke? hahhaha

    4. syafiqah says:

      wah..bestnye n kreatif la ko ni :)

    5. serol says:

      tak pernah lak aku terfikir nak klik gambar tu.hehe.. mantap lah diorang ni

    6. aku test klik watak yg pakai spek tu..takde apa2 pun, ko perasan tak?hehe

    7. Ikhwan says:

      ingatkan character tu hanya background. tak tau pula boleh klik.

      1. ina says:

        ye betul tu. ingatkan banner. AHAHA

    8. tips-kurus says:

      bagus! guna kreativiti di tempat yg betul. :-)

    9. Nizam says:

      hehe..tak perasan pula gambar tu…

    10. rina says:

      lerrrr ingatkan kartun perempuan bertudung tu kamu punya ‘nurse’…hehehe

    11. zik says:

      thank u cr link… aku ada perasan link2 character atas tuh… aku mana encem.. cuma ____

    12. syuxer says:

      Tengok pada degree abang,confirm ilmu pasal multimedia dan grafik ni ada power gak kan..perasan gak kat atas tuh,ingatkan hiasan semata-mata

    13. Fathiha Zainal says:

      Perasaan.. Eh! Perasan.. Ngeh3!

    14. MDHAFiZ.NET says:

      wah.. aku x termasuk ke?? hmmm… hahaha…
      :)

    15. akubiomed says:

      Ohh..ada perasan juga gambar dekat top tapi tidaklah sampai drag mouse sampai ke gambar tersebut. Terima kasih bro untuk link tersebut.

      P/s: Adakah ini menanda zaman lelaki perasan sudah berlalu kot :-)


    LIKE KAMI DI FACEBOOK