Mar 282011
 

Hah korang jangan adjust cara korang duduk atau baring sekarang ni.. baik korang ngaku cepat korang buat posisi yang mana satu??? hehehe…

gambar posisi kamasutra rahsia seks laptop


P/s: Aku? Aku guna komputer ar. Jadi, takde dalam senarai di atas :p
(Visited 115 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Remaja Kencing Depan Polis...

Comments

  1. afique says:

    alamak cara aku guna laptop takda dalam senarai. kira aku ni invent kamasutra sendiri. haha =P

  2. IftiMonstaa says:

    HAHA tersenarai tersenarai !!!

  3. rina says:

    Tak tersenarai…
    hehehehehe….
    posisiku adalah rahsia..hehehehe…

  4. Aku tak nak mengaku..hehe

  5. Affan says:

    fuhhh. hehe.
    aku pun takde dalam senarai sebab aku guna atas meja

  6. Ikhwan says:

    Alamak.. Tersenari la :P

  7. zik says:

    aku pakai meja… hehe..

  8. sweet says:

    semua gaya sy dah try -_-

  9. nizam says:

    aku pakai laptop pun letak atas meja… x best guna cara2 lain… sebab laptop saiz besar…hehe

  10. pilotHans says:

    lappy atas meja..sblah desktop..haha…..mcm2 cara..cube letak numbering sket br laa kiteorg leh kate no 1,2,3 blablabla..huhu..

  11. Tallboyz says:

    Well it’s very educational! lol!

    How r u?

  12. eLLy says:

    hahaha gelak je la akak banyak mengunakan posisi duduk ;p

  13. INFOzi says:

    laptop kt coffee table.. pastu aku baring kat sofa. xde dlm senarai kot.. hehe

  14. MokhZam says:

    makkk aiii, macam ni pun ade ke..aku guna meja sebab tu la paling selesa ;)

  15. budi says:

    erk..aku guna laptop atas meja jer..

  16. Zida says:

    hahaha komputer atas, kerusi pastu kita yng dok bawah, cam takde je dalam senarai. haha

  17. banyak posisi boleh buat ni..

  18. bobby says:

    haha… nasib aku penguna pc tegar~


LIKE KAMI DI FACEBOOK