Feb 142011
 

Salam! Hah dah hari isnin pun. Macam mana weekend korang? Dengar kata ada gathering blogger kat MELAKA dan jugak kat PERAK. hoho moga korang enjoy lah.

Entry kali ni aku nak cakap pasal Anwar Hadi. Okay.. Aku bukanlah stalker terulung abad ni, jadi aku tak berapa kenal Anwar Hadi ni melainkan aku ada tonton video-video dia yang kreatif tu. Kalau dalam blog dia, aku sempat baca entry dia pasal Couple? Not For Me, Thanks! (in Manglish).. tu je.. entry tu memang ada kebenarannya.. korang pun patut baca!

gambar anwar hadi youtube youtuber comel kacak


ye la.. aku ni jantan.. malas lak nak stalk seorang lelaki sampai ke lubang cacing. hehe.. tapi yang bestnya bila aku tanya blogger (dirahsiakan) pasal Anwar Hadi ni.. “Siapa Anwar Hadi ni??” Dan inilah jawapan-jawapan yang diorang bagi. Amboi puji melambung nampak..

Anwar Hadi tu bagus, Aku suka english dia. Inspiring. membuatkan aku nak berubah ckit. And personaliti dia best. Dia pandai counter situation. Dia low profile.

Dan bila baca blog dia, rasa mcm bdak tu comel je..huu…dia rajin..blaja sungguh2..rasanye sbb pengaruh family dia..parents dia mcm btul2 jaga anak2 dgn baik..alhamdulillah..suka tgk..

hah tengok tu.. of course lah ni blogger perempuan.. hehehe bagi aku, Anwar Hadi ni kreatif sama macam AFIQSAY ni. Memang Anwar Hadi ni sempoi. Aku suka humour sense dia tu. Aku pun teringin gak nak buat vlog macam youtuber barat dan youtouber negara kita yang kreatif tu. Tapi tengok ar nanti. Kat sini eden takde privacy. Kang kena lauk dengan kawan je. hahaha..

Ouh tapikan ada sorang budak ni sentap betul dengan si Anwar Hadi ni. Mengamuk habis! Tengok ar video bawah ni. hahaha… korang kena tengok sampai habis kalau tak korang salah sangka lak! Jangan korang yang mengamuk dah ar.. Check it out!!

LIHAT JUGA:  (Video) Parodi Matlutfi90 Tentang Kontroversi Listen Listen


_ _ _ _ _

Terjah segala jenis akaun sosial yang sedara Anwar Hadi ni ada di bawah!!

YOUTUBE ANWAR HADI
FAN PAGE ANWAR HADI
TWITTER ANWAR HADI
BLOG ANWAR HADI

P/s: Anwar Hadi dan Fitri Hadi bukan adik beradik ye. hehe
(Visited 31 times, 1 visits today)

Comments

  1. zik says:

    huhu.. aku pun baru kenal anwar hadi nie.. tapi dia tak kenal akulah..hehe

    1. FITRIHADI says:

      dia pun tak kenal aku..hahaha

  2. fikryn says:

    Apsal lah begitu sekali sakannya.. Eh.. to be frank.. sapa anwar hadi ni?

    1. FITRIHADI says:

      anwar hadi ni famous di youtube.. tengok ar video dia.. memang kreatif dan bijak!

  3. […] tak, boleh cek balik link-link entry kat bawah ni untuk minggu lepas. check it out! [ TOP ENTRY ] (Video) Mengamuk Sakan Pasal Anwar Hadi Entry yang ada semua info pasal Anwar Hadi dan juga video seorang budak yang mengamuk sebab Anwar […]

  4. Wuucin Kimora says:

    so Fitri Hadi nie adk beradik Fedtri Yahya ke?
    ;)

  5. Ali ridha says:

    budak anwar hadi ni cakap
    melayu pun, ada campur sikit
    inggeris.

  6. […] Tanpa Perlu Install Korang rasa bosan tak? Korang ada rasa nak terror grammar English tak macam ANWAR HADI tak? Kalau jawapannya ya maka scrabble lah game yang sesuai untuk korang. Kebelakangan ni aku […]

  7. phreak-id says:

    ceh. Ingat ko yang sentap dengan anwar hadi tu bro. Haha

    Terbaru >Blogger Bertuah Dapat Berbual Dengan Lionel Messi >Lee Chong Wei Pertahankan Gelaran All England 2011 >Tips Mengesan Email Palsu Untuk Pengguna Maybank2u


LIKE KAMI DI FACEBOOK