Feb 042011
 

Hi korang!!!

Yupp ni top commentator untuk bulan Januari 2011.. Ada peningkatan dalam jumlah komen.. Alhamdulillah lah.. blog ni pun makin berkembang macam loabang hidung tuannya.. hehehe meh tengok siapa yang rajin komen tu

Nama korang tersenarai tak kat atas ni?? erm Rugi kalau tak tersenarai sebab diorang yang tersenarai ni dah dapat satu backlink ke blog diorang. Bila ada backlink ke blog diorang, maka peratusan PR blog diorang semakin meningkatlah.. korang sedar tak?

backlink pr tips


Hah sebab tu lah kalau korang jadi top commentator kat blog Fitrihadi.com ni, bleh gak tingkatkan PR korang… Erm aku punya PR masih kosong sebab baru masuk google search.. adeh bilalah nak menetas telur ayam PR tu..

Oh untuk top 5 commentator tu nanti aku buat banner top 5 commentator letak kat sidebar.. sabar ye sebab sekarang busy sket..mau sidai kain ar hehehe Ok ar.. ada baju nak kena sidai. Tadi siang tertidur lak. tak sempat sidai baju lepas basuh.. adehh! ahad dah kena balik melaka. Ada siapa-siapa nak temankan aku balik Melaka? Sponsor ar duit minyak separuh, boleh?? chow!
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Top Commenter November 2011

Comments

  1. rina says:

    balik melaka??parents baru ajak tadi balik melaka.. hohohooo

    1. FITRIHADI says:

      eh orang mana ni??

      1. rina says:

        ayah orang melaka..hehe

  2. akubiomed says:

    Terima kasih bro :-) Tidak ada kawan-kawan yang seperjalanan boleh tumpang sama?

  3. Piston Pecah says:

    kdg2 terlepas peluang nk komen…

  4. azuan says:

    nama aku takde…nampak sangat dah lama tak masuk sini..heheee

    1. FITRIHADI says:

      lepas ni rajin2 ar masuk sini.. kalau bagi komen senang sket aku nak terjah balik :)

  5. wandisini says:

    aku pun mahu komen banyak-banyak lah kat sini

  6. MDHAFiZ.NET says:

    wah.. untungnye…
    aku x naik2 lagi….

  7. zik says:

    kalau nak tumpang ..aku balik hari rabu nie kot..hehe… aku terus ke muar…

  8. nuriz says:

    hebat hebat belaka pengomen ni hehhe
    saya ni dulu jarang komen di blog orang, pas ni saya nak try merajinkan diri saya pulak..heheh nice tip

    1. FITRIHADI says:

      yupp rajin2 ar komen ye

  9. deCrewz says:

    Xde dalam senarai.. Pasni Feb ada lar..hu3

  10. matjoe says:

    yea pokcik menang tempat kedua. ye haaa. tq laa tolong bikin banner

  11. fitri says:

    backlink itu penting!

  12. pilotHans says:

    bagus laa..dr jan aritue pagerank 0..now daa 4… me br jer 2…huhu..ape2 fit, thanks n harap bg lagi laa back link ke aku..haha…

    p/s will always support FH :p ….from pH ..haha..aku dpt link ni blk sbb aku search name aku kt GB arini setelah berbulan2..haha

    1. FITRIHADI says:

      ahhaha thanks bro… nak backlink ke?? jadi ar top commenter selalu.. tak pun buar entry pasal blog ni… nanti aku share kat fan page n twitter :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK