Feb 232011
 

Hehey!!

Yupp Pikom datang lagi dengan PC Fair!!! (Dah macam iklan Tora lak) Untuk tahun 2011 ni, Pikom sekali lagi menganjurkan karnival atau pesta peralatan komputer besar-besaran iaitu PC Fair di beberapa tempat yang strategik untuk korang terjah!

gambar poster pikom pc fair 2011
Jom terjah beramai-ramai!


Dan yang bestnya, kalau korang belanja lebih dari RM100, korang dah layak untuk menyertai cabutan bertuah yang mana hadiah utamanya sebuah Mazda2 1.5 Hatch Back!! Perghhh tak tahan! Jadi, kat mana tempat dan bila tarikh PC Fair ni akan berlangsung?

[ 25 – 27 Februari 2011 ]
– Melaka (MITC)

[ 4 – 6 Mac 2011 ]
– Johor Bahru (Level 1, Persada Johor)
– Muar (Dewan Jubli Intan)
– Kuantan (Exhibition Hall 1, Sultan Ahmad Shah international Convention Centre, The Zenith Hotel) Lokasi baru

[ 10 – 12 Mac 2011 ]
– Kuala Terengganu (Pusat Dagangan Terengganu)
– Kota Bharu (Kompleks Balai Islam) Lokasi baru

[ 11 – 13 Mac 2011 ]
– Penang (Dewan Tunku, KOMTAR Dome) Lokasi baru
– Kota Kinabalu (1 Borneo LG Exhibition Hall)

[ 15 – 17 April 2011 ]
– Kuala Lumpur (KL Convention Centre)
– Batu Pahat (Batu Pahat Village Mall)
– Sungai Petani (Village Mall)
– Kuching (Permata Car Park)
– Tawau (Dewan Masyarakat)

[ 23 – 24 April 2011 ]
– Sibu (Sibu Trade & Exhibition Centre)
– Miri (Miri Indoor Stadium)
– Sandakan (Dewan Masyarakat)
– Seri Manjung (Dewan Merdeka)

[ 6 – 8 Mei 2011 ]
– Penang (PISA)

[ 19 – 21 Mei 2011 ]
– Kota Bharu (Kelantan Trade Centre) Lokasi baru

[ 20 – 22 Mei 2011 ]
– Ipoh (Stadium Indera Mulia)

P/s: Apsal PC Fair kat Melaka takde awek cun dan seksi macam kat KL?? haahaa!!
(Visited 18 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Info) Pengguna Whatsapp Plus Disekat. Sila Uninstall Laju-Laju

Comments

  1. Izwan says:

    kat KL, time tu aku baru habis exam.. yeay !! tu pun kalau duit ada lagi.. haha

    1. FITRIHADI says:

      haha datang cuci mata pun jadi lah bro..

  2. rina says:

    haiyo..duit tarak

    1. FITRIHADI says:

      haha tak dapek den nak nolongnya..

    1. FITRIHADI says:

      Yupp mesti serbu hehe

  3. serol says:

    Aaiyoo..dah dekat, tapi duit takdak lagiiii

    1. FITRIHADI says:

      gi cuci mata pun jadilah hehe

  4. fitri says:

    takde awek cun sebab tak bagi buat dosa free..hehehe

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la tu…

  5. Rajdev says:

    Jom borong coolest gadjet oooo

  6. Tapi kenapa harga barang-barang dekat PC Fair Kuching ni lebih kurang sama je dengan dekat kedai komputer lain???

    Sudah 2 tahun pergi tapi tidak beli apa2 pun sebab harganya boleh dapat dekat luar.

    1. FITRIHADI says:

      ermm ntah la..yg best pc fair ni sebab ada free gift lebih dari kedai biasa..

  7. akubiomed says:

    Dah lama tidak pergi PC Fair. Saya masih ingat saya pergi PC Fair semasa zaman kolej.

    1. FITRIHADI says:

      wooh lama gak tu… gi ar cuci-cuci mata.. kalau ada barang baik, boleh ar angkat :)

  8. Wuucin Kimora says:

    lame lagi.. kat kl nie…

    1. FITRIHADI says:

      KL selalunya hujung2..tapi best sebab ada amoi cun hehehe

  9. Piston Pecah says:

    bersiap sedia untuk borong semua?

    1. FITRIHADI says:

      dah bersedia cuma wangnya belum bersedia hehehe

  10. Anip says:

    macam nak beli laptop baru jer, hehehe

    1. FITRIHADI says:

      beli ar.. kalau beli laptop kat pc fair memang ada banyak freegift bleh dapat..

  11. Hanie Ly says:

    Itu time orang mesti berimpit…! sanggup ke aku nak meredah semata² nak amik cabutan bertuah?? hmmmmmmmmmmmmmm!

    1. FITRIHADI says:

      haha mestilah berhimpit sebab banyak promotion..eh selalunya perempuan kan suka shopping..berhimpit tu mesti perkara biasa ja..hehe

  12. eLLy says:

    thanks for the info ;p

  13. ainzulaikha says:

    thanks info.. hehe tak sabar rasanya nak pergi.. dah lama tunggu2 ni..

    1. FITRIHADI says:

      sama-sama..pergi ar.. banyak barang best ada kat pc fair ni.. boleh cuci mata gak kalau takde wit..

  14. joomla template says:

    Best kalau ada 2,3 riban dalam tangan ,memang aku cilok da gadjet2 ne ,tambah graphic kad ngan ram gituu

    1. FITRIHADI says:

      hahaha ‘kalau’lah.. ermm duit duit. mana lah kau duit..

  15. Amiey says:

    YEAH ! saya nak beli hard disk baru :D

    1. FITRIHADI says:

      beli dua tau.. hehhe

  16. MDHAFiZ.NET says:

    15-17 April.. akan ku ingat terikh itu di kuching!!!
    hahaha.. btw thanx bro sedarkan aku dr tidur!!
    nak angkat satu lg laptop rasanya.. kalau x pun nak trade in.. jual yg lama beli yg baru… :)

    1. FITRIHADI says:

      sama-sama..beli macbook ar best hehehe

  17. zik says:

    kat kl , bulan 4 nie ek.. .. erm duit pulak … bila nak dapat kerja nieh.. huhu

    1. FITRIHADI says:

      gi cuci mata pun jadilah bro…

  18. syahrilhafiz says:

    thanks bro!!
    cayalah minggu depan kat kuantan tambah2 tempat baru.
    betul2 depan ECM..

    1. FITRIHADI says:

      sama-sama… haha bagus ar..senang sket nak terjah..


LIKE KAMI DI FACEBOOK