Feb 052011
 

haii!

Entry ni saja nak bagi korang dengar lagu dari penyanyi kegemaran remaja zaman sekarang (bukan aku haha).. siapa lagi penyanyi tu kalau bukan Justin Bieber a.k.a. Justin Bibir. Erm bagi aku tak semua lagu dia best. Setakat ni, telinga aku boleh dengar lagu One Time dengan lagu yang aku nak share kat korang japgi ni saja.

gambar photo justin bieber mad angry marah


Lagu yang aku maksudkan tu adalah Pray. Dari liriknya boleh dikatakan lagu ni macam nak kita muhasabah diri dengan penderitaan sebilangan manusia yang tak bernasib baik di negara-negara kurang membangun. Aku suka baris lirik ni “I close my eyes, and I see a better day”.

Jom layan video Pray nyanyian JB ni lak…



I just cant sleep tonight.
Knowing that things aint right.
Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go.
Children are crying.
Soldiers are dying
Some people don’t have a home
But I know there’s sunshine behind that rain
I know there’s good times behind that pain, hey
Can you tell me how I can make a change

(Chorus)
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray

I lose my appetite, knowing kids starve tonight.
And when I sit up, cause my dinner is still on my plate.
Ooo I got a vision, to make a difference.
And its starting today.

Cause I know there’s sunshine behind that rain
I know there’s good times behind that pain, hey

Haven`t tell me how I can make a change
(Chorus)

For the broken-hearted.
I pray for the life not started
I pray for all the ones not breathing.
I pray for all the souls in need.
I pray. Can you give em one today.
I just cant sleep tonight
Can someone tell how to make a change?

P/s: Salah ke aku layan lagu Justin Bieber?? hahaha korang??
(Visited 69 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Lagu Cari Jodoh Oleh Wali Band Dengan Rentak Fabrizio Faniello

Comments

  1. rie says:

    students aku kat skolah pun panggil justin bieber ni justin bibir
    tp bukan dorg saje2, mmg xreti pronounce pun hr tu
    ada ke aku plak yg ngajo nak sebut name si justin ni
    hahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha masuk exam ke ngaja sebut nama bieber tu??

  2. akubiomed says:

    Suara apabila sudah baligh nanti mesti tak merdu betultak? :-)

    1. MDHAFiZ.NET says:

      setuju.. tersangatlah betul.. budak belum baligh lg tu…

    2. FITRIHADI says:

      a’ah suara tak pecah lagi tu..

  3. zik says:

    lagu paling latest dia ekk??? boleh tahan…

  4. MDHAFiZ.NET says:

    aku x suka sangat dgn Justin Bieber nih..
    habislah karier dia nanti bila dia dh bujang.. hahhaha..

  5. deCrewz says:

    Beb, apesal muka dia camtu, buruk..ha3

  6. fitri says:

    adik aku minat gile ngan mamat ni..

  7. hudhud says:

    aww.. i luv this song..same lah ni satu2 nye lagu die cam aku suke giler nih


LIKE KAMI DI FACEBOOK