Feb 112011
 

Assalamualaikum..

*tengok perut..

Alamak!!! Sejak bila aku dapat gen-gen Afdlin Shauki ni???..

afdlin shauki marah boyot gemuk perut gambar

Maaf bang.. gurau je hehehe

Dimanakah penyelamat aku? Aku nak kurus dan slim macam Rozita Che Wan.. macam Scha Al-Yahya.. hehehe …Mana ddr Rozmey? Mana JM5?? Mana korang semua mana? Aku nak kurus!!!

diet gemuk kurus tips gambar bukti

Ni bukti pemilik blog TAKNAKGEMUK.COM ni berjaya kuruskan badan dengan pemakanan yang betul…

Haha betul tu.. tak payah nak beli tu semua. Apa yang korang perlu buat hanyalah ikut amalan pemakanan kembar Aizat Amdan ni di blog beliau iaitu TAKNAKGEMUK.COM… hehe

 

Aku suka cara penulisan dia yang relax dan sporting tu…dalam ketawa ada banyak ilmu diet yang korang boleh amalkan..Selamat menguruskan badan :)

P/s: TAKNAKGEMUK!!!!!!!

(Visited 156 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Diskaun) Alpha Lipid Slim Diet (SD) II - Penghantaran Percuma

Comments

  1. phreak-id says:

    Secara automatik tangan aku pergi click link tuh. Adakah tangan aku bertindak berdasarkan berat badan aku yang makin comel lagi boyot? grrrrrr

    Terbaru > Drama Bersiri TV3 – Gemilang > Sahabat Blogger Dah Macam Twitter? >Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

    1. FITRIHADI says:

      haha tu kena turunkan berat ar tu.. BMI kena seimbang bro…

  2. suri says:

    suka makan nasi skit..sayur lebih..takat ni tu yang di amalkan sllu hee…

    1. FITRIHADI says:

      ouh tu kira dah diet seimbang ar tu..kurang lemak, kan.. hehe

  3. Ezany-Kun says:

    dah pnah baca gak dulu.. diet mende ntah nama dia.. tp aku lagi nak gemuk ade ler.. :p

    1. FITRIHADI says:

      lohh terbalik le plak.. adehh

  4. Hani Syahida says:

    wow..kena baca ni..thank you for sharing

  5. mascaraq says:

    serious ke? kena check out ni. aku dah cam badak dah ni XD

    1. FITRIHADI says:

      hehe diet bro.. biar sehat sket.. kalau overwight takut penyakit datang hinggap lak..

  6. anati says:

    kehehehehehe… bankrap dr rozmey mcm nih.. wakakakaka… putus asa dia kn buat filem pecah panggung.. wakakakaka
    (sambil wat saya tpuk2 punggung kt muka dr rozmey si noob itu. wakakak)

    1. FITRIHADI says:

      wahhh berani ke nak tepuk punggung kat muka dr rozmey?? ish ish ish…

  7. MDHAFiZ.NET says:

    aku x nak kurus..aku dh cukup kurus dah.. kalau boleh nak tambah lg berat badan aku sbb aku terlalu kurus.. :(

    1. FITRIHADI says:

      adehh ramai sangat kat sini request nak tambahkan berat badan.. takpe nanti aku buat tips tambahkan berat badan ye..hehe..

  8. fikryn says:

    Aku baru singgah blog pasal makan.. hurm.. ni singgah pasal jaga makan plak.. hi hi. Gemuk atau kurus.. aku tak kisah.. yang penting, aku nak SIHAT!

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu.. yang penting sihat.. tapi kalau overwight lagi mudah penyakit nak hinggap…

  9. fitri says:

    walaupun tak six pad tapi maintain flat lagi perut aku..hehe

    1. FITRIHADI says:

      wahh bertuah ar camtu..aku ni plak dah macam belon hehehe

  10. mekar says:

    aish… susah la sya nak hilangkan tabiat suka mkn semenjak mjadi surirumahtangga ni. Asal keluar rumah aje,pegi cari mkn.

    1. FITRIHADI says:

      makan je la selagi boleh.. kang kalau kena pantang sebab sakit ke rugi tu..hehe

  11. Ali ridha says:

    selepas hari Raya berat badan bertambah.

  12. Ali ridha says:

    giliran aku nak pecahkan segala lemak
    di badan.setelah sekian lama duduk di rumah.

  13. Ali ridha says:

    Dr.Rozmey tak marah kot
    kalau terbaca blog ini.

  14. Ali ridha says:

    mak we sekarang ni pandai nak
    pilih yang sempurna.

    kaya dan kacak.

  15. Dzul says:

    abes gamba aku di buatnye katun..huhu..
    thanks promot free..=D

    Skarang taknakgemuk dah ade dalam vlog…=D

  16. bicikut says:

    jom kurus macam tu…

    1. FITRIHADI says:

      jom jom! bleh ja..

  17. Toz0k_20 says:

    Ala budaknye da gem0k balik r..gua kenal sgt budak ni..sk0lah kat KKB…Aduh…aq yg x ik0t care die p0n b0leh kurus..sbb kite kene senam je beb..makan xpayah nak jage sgt..sbb bukan senang nak jage makan..cume kite kene ik0t time je….budak ni lembik serbe serbi k0t…anak mak r kirenye…

  18. bicikut says:

    aku dah berjaya kurus,hahaha

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? wah tahniah bro.. memang berkesan diet atkin tu ye…

  19. cha says:

    nice blog… sy juga nk kurus!!!


LIKE KAMI DI FACEBOOK