Feb 092011
 

Dah makin buang tebiat lak aku ni mengidam benda yang bukan-bukan. Yang jarang jumpa tu lah yang diidamkan hehehe.. ntah camna nafsu aku ni tiba-tiba mencanak naik selepas baca entry Phreak-ID pasal Murtabak Raja di Kelantan ni.

gambar murtabak raja xxxl kelantan
Perghh heaven!


Harganya maybe dalam 10-15 ringgit kot.. bagi aku berbaloi ar nak kenyangkan perut tu. Siapa tak terliur beb tengok saiz yang tebal dan besar bukan main lagi ni. Kalau makan sorang ni memang kembung perut jadinya. Tapi bagi aku mungkin tak cukup kot hahaha gila makan tul aku ni…

Sorong papan tarik papan,
buah keranji dalam perahu,
suruh makan saya makan,
suruh mengaji saya tahu.. lah…hehe…


P/s: Korang pernah merasa tak murtabak ni? Dengar kata dah ada yang segera punya.. Erm kat mana ek nak cari di bulan yang bukan puasa ni di area Melaka? Maybe nak belanja saya ke? Mengidam lak… hehe…
(Visited 42 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Iklan Burger King Feat. Izara Aishah

Comments

  1. Ali ridha says:

    makanan bulan puasa memang pelik pun.setiap negeri ada buat masakan sedap tersendiri.

  2. kamil says:

    laparnnyyyyyaaaa…d bulan puasa ni


LIKE KAMI DI FACEBOOK