Feb 082011
 

Baru je terbaca di blog Cik Lia3003 ni yang dia dah bertunang pada hari sabtu lepas.. woo makin hari makin ramai orang di sekeliling aku bertunang dan berkahwin.. kengkadang aku rasa aku ni macam dah jadi bujang lapok.. adehh tolong mak aku nak kahwin!!

gambar tunang majlis lia3003 blogger
Gambar pertunangan Cik Lia3003

Apa pun tahniah diucapkan kepada Cik Lia3003 atas berita pertunangan tersebut.. eh mana lagi gambar majlis pertunagan tu? Takkan letih kot sampai tak update.. baru bertunang.. bukan kahwin lagi hehehe :)

(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Majlis Persandingan Irene Nadia Marcello & Amirul

Comments

  1. tak lama lagi ko la pulak tuuu..berjangkit tunang kawin ni, miahahaha! :)

  2. decrewz says:

    Mna gambar awek nursenye? nak tengok bukan nak ngorat yer..ehehehe..

    1. FITRIHADI says:

      gambar nurse?? erm tunggulah bila kitorang dah bertunang baru tunjuk hehe

      1. decrewz says:

        Ho3.. Nak bertunang dah yer.. Jgn simpan lama2 beb, bahaya.. :)

  3. lazatMy says:

    perghhhhhhh dah tunang. sikit hari mesti kawen punya! hohoho

    1. FITRIHADI says:

      insyallah sket masa lag diorang kahwin ar hehe

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Bro Framestone, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Tahniah Blogger Cik Lia3003 Sebab Dah Selamat Bertunang.. Saya Bila Lagi??? http://t.co/WMkcdtG […]

  5. ann says:

    eh study dh hbs lom ni? hehe

    1. FITRIHADI says:

      errr.. belum.. hehe

  6. Anip says:

    aku pon bile lagi, huhu. dah bertunang yer. hehehe

    1. FITRIHADI says:

      woot gatal gak ek haha

  7. rina says:

    hahaha kumpul duit dulu yeee

    1. FITRIHADI says:

      yup tengah berusaha kumpul ilmu dulu sebelum kumpul duit hehe

  8. anati soki says:

    tahniah pada beliau.. cek pun tingin nk tunng jugak../T__T

    1. FITRIHADI says:

      watpe tunang? kahwin ar terus..hehe

  9. azuan says:

    dah x lama lagi ni…haha

  10. selamat bertunang cik lia..
    bila lah turn saya ni.. hehe :)

    1. FITRIHADI says:

      suruh ar pakwe awak tu masuk meminang.. senang cita hehe

  11. akubiomed says:

    Amboi Fit gatai nak kahwin belajar pun tak habis lagi. Kalau nak Rozita Che Wan memang sesuai :-)

    1. FITRIHADI says:

      haha Rozita Che Wan?? wuu janda panas tu.. tak sanggup eden…

  12. Waaaaaah…
    Tahniah Cik lia… Tuan blog pun kalau ada jodoh, tak lama lagi kot….

    1. FITRIHADI says:

      amin.. amin.. hehe

  13. siTokei says:

    tuan blog, jgn terburu2 mencari…..ingat cari yg body mantap hahahaha….gurau ek

    1. FITRIHADI says:

      uihh no komen..hehe

  14. Tunang2 ni lambat..kawin je terus…hehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu.. jimat pun jimat, kan..

  15. zik says:

    aku pun lambat lagi bro..hehe.. kerja nya pun tak tetap lagi nih… apepun tahniah diucapkan… kepada lia

    1. FITRIHADI says:

      sama la kita bro…aku blaja pun tak habis lagi..kena tambah ilmu dulu sebelum tambak harta dan amalan..

  16. phreak-id says:

    Tak boleh! Kasi kumpul duit dulu baru tunang. Hehe

    Terbaru >Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com > Akhirnya Safee Sali Berpindah ke Pelita Jaya | Liga Indonesia > Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com

    1. FITRIHADI says:

      wuu tu la pasal.. duit tarak camna mau masuk minang..adehh pening pala eden..

  17. Piston Pecah says:

    pergh…

    terasa dh tua…bila ntah nk kawin gini

    1. FITRIHADI says:

      blaja sampai abis dulu bro..pastu kumpul harta2 banyak baru bleh minang anak dara orang hehe

  18. lia3003 says:

    hehe, tq update sal saya.. tq juga bagi yang wish.. =)

    btw, terharu, ada jugak blogger yang sudi tulis sal saya.. (T____T)

    1. FITRIHADI says:

      hehe it’s ok.. btw tahniah atas pertuangan tersebut :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK