Feb 212011
 

*kepala pusing

Kerusi rajin? Camne tu? erkk korang tengok ni..

kerusi rajin bukan malas
Kerusi rajin? haha sengal ar tu..


Kelebihan kerusi ni boleh duduk dua orang. Untuk lebih afdal lelaki jadi kakinya dan perempuan boleh duduk di atas kerusi rajin ni.. haha *gatal

gambar kerusi rajin malas
Harga yang disyorkan: RM298 (Tidak termasuk mamat tu)


P/s: Saya nak sebuah kerusi yang sekelilingnya ada sebuah kereta. Boleh? hehe
(Visited 61 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bagaimana Untuk Bangun Jika Terjatuh di Bulan?

Comments

  1. kalo masuk mamat tu berapa regenyer deknon? hahahah :)

    1. FITRIHADI says:

      kalau termasuk mamat tu kena bayar ribu-riban gak hihi :p

  2. Hanie Ly says:

    * confuse * tang mana yg rajinnye tuh dik? rajin merayapkan tangan?? hahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha lebih kurang macam tu lah kot

  3. fina fento says:

    hahah..macam macam la idea. ni sesuai utk merajinkan pakcik2 yang malas buat keja kat ofis tapi sangat gatal dan suka usya usya ngorat ngorat awek.

    1. FITRIHADI says:

      untuk pakcik2 yang gatal?? wahh itu untuk menggalakkan diorang jadi lebih gatal.. mana boleh.. saya je bleh duduk kat kerusi tu haha

  4. eLLy says:

    haha memang sengal…
    sape la yg Rajin’ sungguh mencipta kerusi ini ;p

    1. FITRIHADI says:

      haha ciptaan si rajin untuk yang rajin..

  5. isza says:

    memang rajin bebeno tu..
    ;)

    1. FITRIHADI says:

      haha rajin sebab kena tahan kaki.. adeh…

  6. azizan4444 says:

    haha.kalau termasuk mamat tu aku xley agak harga dia..mungkin tak ternilai.kah3…

    1. FITRIHADI says:

      tak ternilai ke takde nilai? haha

  7. uishhh kerusi mcm ni pun ada ka.. hahaha!! first time tgk ni :D

    1. FITRIHADI says:

      haha kerusi sengal ni.. kalau nak try boleh ja..

  8. nabilah_2908 says:

    hahhaa…ada ke yg rajin nk duk atas kerusi rajin ni..? ;)

    1. FITRIHADI says:

      ntah.. belum cuba belum tahu hehe

  9. sweet says:

    x nak laa,, lemas kang

  10. d_tieah says:

    Sengal lah kerusi camtu..
    hahaha..

    1. FITRIHADI says:

      memang sengal haha

  11. serol says:

    haha.. bahaya dapat kerusi macamni

    1. FITRIHADI says:

      haha kalau aku pun tamau duduk..

  12. ha’ah, tang tangan ke yang rajin tu? sekejap je rajin orang dekat dalam tu, lepas tu pengsan tak cukup oksigen

    1. FITRIHADI says:

      haha cuba bagi orang gemuk duduk..padan muka dia

  13. rina says:

    fitri,ko iya pun xyahlah masuk dalam kerusi tu haaaa ..
    hakhakh

    1. FITRIHADI says:

      haha best pe masuk dalam kusi tu..

  14. akubiomed says:

    Mahu mati lemas kalau macam ini gaya :-)

    1. FITRIHADI says:

      confirm mati lemas.. takde lubang udara pun

  15. zik says:

    aduh… kiranya kaki still lenguh juga.. kalau duduk kat kerusi nih.. hehe

    1. FITRIHADI says:

      sebab tu panggil kerusi rajin..haha

  16. Anip says:

    macam ni lenguh la jawabnyer, huhu

    1. FITRIHADI says:

      haha tau takpe :p

  17. Amiey says:

    =.=” kreatif gila

    kreatif + gila = gila bukan gila2 okay amiey merepek

  18. […] apa nak jadi ni..haha patut le jadi top entry of the week.. adehh.. . [ ENTRY-ENTRY YANG LAIN ] Ciptaan Sengal Abad Ini: Kerusi Rajin??? Haha!! Entri ringan tentang gambar sebuah kerusi yang pelik dan ‘gatal’.. haha nak kena saman […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK