Feb 092011
 

Hi..

hah ni mesti ramai yang tengah dok tangkap cintan sekarang ni.. dan mesti ramai yang tengah gaduh dengan pasangan masing-masing. Dan tak lupa juga mungkin ada yang dah tak tahan sampai nak mintak clash.. tak salah pun kan.. cinta ni orang kata tak leh di paksa-paksa. kalau tak nanti merana akhirnya.

So kat sini aku nak share sket 10 alasan yang selamat untuk bagitau pasangan korang yang korang nak mintak putus dengan dia dan mengurangkan risiko dia nak cederakan diri dia atau yang teruknya, bunuh diri. woo keja gila tu nak bunuh diri pasal cinta.. rugi hidup korang bertahun-tahun tu. dan rugi jugak mak korang lahirkan korang penat-penat separuh mati, korang boleh lak nak bunuh diri.. ish-ish-ish…

jadi apa alasan-alasan tersebut?? hehehe tak tahan eden…


along durjana

duda penipu

fired pekerja malas main facebook


tanggung adik beradik ramai beban

cerai bini 4 suami duda janda panas hangat

suara bunuh diri ngeri

mamat sasau

positif hiv aids jantan lelaki pasangan nama

lelaki lancap pancut

lelaki gila seks raba wanita punggung peha puas


P/s: errr jangan plak korang gi test kat makwe korang lak. kang abis punah hubungan cinta korang tu.. hehehe jangan marah ek :)
(Visited 242 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  [Video] Apa kata Hitler Pasal Video Kes Comolot Baru-Baru Ni???

Comments

  1. eLLy says:

    akak rasa buat masa sekarang nie alasan Along cari tu memang sesuai =)

    1. FITRIHADI says:

      haha ye kot..yang lain pun bleh gak pe :D

  2. rina says:

    kalau yang ‘selalu dgr suara suh bunuh diri’ tu kan.. kita rasa perempuan tu lagi takut nak break dgn dia ada lah.. ye lah, kang dia break dgn mamat tuh, mesti dia takut mamat tu bunuh dia…

    yang paling berkesan..
    ‘u nampak x pakcik depan kita ni’ …hahahha ni plg best

    1. FITRIHADI says:

      haha tak kesah, janji kalau laki tu pura2 mereng sket mesti pompuan akan jauhkan diri

  3. chii says:

    wahh…byk tul cara..sure slalu guna tips2 ni kan

    1. FITRIHADI says:

      eh manada lah.. ni semua imaginasi je hahaha

  4. Mrdaha says:

    Hahahaha!! Gelak guling2 aku baca entry ko ni. Part yang “Apa? Ko melancap 15 kali sehari” tu memang tak boleh belah.. lawak kot. hahahahaha~ sengal. =D

    1. FITRIHADI says:

      haha aku dah buat satu post baru pasal melancap tu.. baca ar :p

  5. tiafazunia says:

    bole tahan kelakar gak ah! hahahaha!

  6. Dauspozi says:

    Wakakaka… lancap 15 kali sehari.. adosshhh… putus cinta, putus tangan… kah3

    1. FITRIHADI says:

      putus tangan??? erkk camne tu?

      1. Dauspozi says:

        ahaks… dh asyik goncang je… lebam jugak kan tangan kiri tu… kah3

        1. FITRIHADI says:

          hahha camtu plak.. cari nahas kot kalau dok melancap sampai lebam..mati pucuk kang baru tau

  7. yaya says:

    hahahaha..xleh blah btoiii

    1. FITRIHADI says:

      hehe thanks sebab takleh blah :D

  8. Haz says:

    haha.
    smua ye bhya nak wat btl2,kurang praktikal didunia sebenar.

    1. FITRIHADI says:

      haha actually boleh je kalau nak cuba..no hal punya hehhe

  9. matjoe says:

    soalan kudus: fit, melancap tu apa?

    1. FITRIHADI says:

      haha soalan anda telah dijawab dengan penuh sopan dan berhemahnya

  10. khara says:

    hahahahhahaa ~ kelakaaa . tp law pompuan yg nax mtax clash cne lax ?? :D

    1. FITRIHADI says:

      sama je.. cuma kena tunjuk diri tu mereng atau teruk ar baru lelaki takut nak dekat hahaha

  11. d_tieah says:

    Hahahaha..
    Siot je kan alasan2 tu..
    Ngee.. :)
    Paling best ade HIV, konfem terus putus..

    1. FITRIHADI says:

      haha bleh try kalau nak putus..tapi bahaya kang tersebar kang malu je..

  12. […] gambar ni pun ternganga bila dengar pasal melancap ni.. Gambar ni di actually adalah dari entry (Kelakar) 10 Cara Nak Gitau Makwe Yang Korang Nak Putus Dengan Selamat. Hehe dan nak dijadikan cerita adalah satu komen ni bertanya soalan kudus: fit, melancap tu […]

  13. penhitam says:

    kalau cakap macam tu, memang confirm putus la..

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? tapi tak terbukti lagi.. kena ada testimonial dari user ni hehehe

  14. […] balik kat bawah ni kot ada yang belum di terjah. Okay. Let’s check it out! [ TOP ENTRY ] (Kelakar) 10 Cara Nak Gitau Makwe Yang Korang Nak Putus Dengan Selamat Entry kelakar yang berkongsi cara yang selamat untuk bagitahu makwe korang yang korang nak putus […]

  15. hudhud says:

    Kalau memang ade pacik kat depan tu but gurl tu memang xnampak camane? hehehe~

  16. manja says:

    yg agak logic ckp jer ade HIV haha

  17. zety says:

    pergh..2 2 ade hiv positif tak kesah pun.terbaik!haha


LIKE KAMI DI FACEBOOK