Feb 102011
 

Erm.. Apsal aku lambat tau pasal ni?? adeh takpe ar.. maybe sebab aku jarang jenguk blog kak intan kot.. lagipun siapa lah nak bagitau aku kan.. member pun tarak..erm..

gathering blogger melaka 2011 februari


so korang yang nak gi tu take note lah yang gathering nanti buat kat Bowling Centre MITC, Ayer Keroh.. Jangan nanti korang gi KFC kat Jusco Bandaray Melaka tu pastu bila takde orang, korang gi call radio heboh kata gathering tipu lah, blogger tipu lah, blogger bomsong lah.. hehe…

dengar kata ramai yang gi… moga happening lah :)
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) JLV 5384 - Pemandu Serang & Memandu Secara Merbahaya

Comments

  1. eLLy says:

    wow terpaksa tukar tumpat pasal ramai yg join.. fuyoo ramai jugak blogger dari Melaka ye

  2. zool says:

    ok sikit la,.cuma nak main boling tu ada kemalasan sket.. huhuhuhu..
    bro, terima ni
    http://ligakampung.com/blog/terima-stylish-blogger-award/

    1. FITRIHADI says:

      ouh rugi ar tak dapat join.. meriah gak gathering ni sebab ramai yg datang..

  3. waaaaaaaaaaaaaaaa! budak kecik nk join boleh ? :P

    1. FITRIHADI says:

      dah habes..tak gi pun ;(

  4. naimorange says:

    aku seronok taw ader gathering nie
    nak2 main bowling yang aku mmg handal
    tapi aper kan daya, aku x pulang ke rumah

    1. FITRIHADI says:

      woo rugi tak gi sebab aritu ada 70 blogger yang datang..

  5. sweet says:

    kenapa mesti bowling?

    1. FITRIHADI says:

      sebab tempat bowling tu besar nak tampung sampai 70 orang.. kalau kfc memang roboh ar tempat tu…

  6. zik says:

    owh .. kira esok hari sabtu lah dia punya event tuh…

  7. keyyah says:

    owh ada gathering blogger melaka…g ke??

    1. FITRIHADI says:

      tak pergi pun.. takde transport.. lagipun takde geng ar.. geng dah lupakan saya ;(

  8. fitri says:

    saya sukaaa biruuu..ok aku tau aku tak dapat pegi..huhuhu


LIKE KAMI DI FACEBOOK