Feb 282011
 

Ni entry contest yang saya join hokay.. bukan contest yang saya anjurkan haha…Ni contest Gambar Hitam Putih Paling Cool anjuran cik Siti Fatimah a.k.a. Si Gadis Bermata Coklat..

pemenang contest gambar hitam putih paling cool


Contest ni kena buat satu gambar hitam putih.. dan paling penting kena ada ‘paling cool’. Tapi disebabkan peti sejuk umah saya kecik je, so tak jadi nak bergambar dalam freezer yang paling cool tu. So, solutionnya saya bergambar kat Australia tapi time ni tak sejuk sangat.. so bleh ar buka sweater tu hahaha *temberang!

Ini lah gambar yang dipertaruhkan…

gambar fitrihadi


Hadiahnya kalau menang dapat RM100. So apa saya nak buat dengan RM100 tu? Erm disebabkan saya suka makan jadi saya nak voucher KFC yang RM10 tu sebanyak 8 keping. Boleh belanja family KFC bila saya balik kampung nanti. Voucher selebihnya saya bagi kat penganjur suruh dia makan dengan pakwe dia hehehe

Eh sejuk ar kat luar. Nak masuk dalam dah. Kbai!
(Visited 30 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  DiGi iPhone 4 Me

Comments

  1. rina says:

    hohoho gud luck

  2. Amiey says:

    abang handsome no phone saya 01maxis bla3 :D

    good luck :D

    1. FITRIHADI says:

      bak ar num phone hahaha

  3. haha!! kalo menang nk jugak voucher kfc tu..
    gud luckkk :)

    1. FITRIHADI says:

      nak?? mana boleh… tapi kalau nak saya belanja bleh ar :p

  4. akubiomed says:

    Waduh, pria ngetop bangat. Kenapa lambat sertai contest?

    1. FITRIHADI says:

      baru jumpa contest ni.. tu pun kalut edit gambar tu

  5. zik says:

    haiyo machonya.. janggut tuh ori ker??

    1. FITRIHADI says:

      eh ori ar tu bro hehe

  6. siti fatimah says:

    salam & hye ! TERIMA KASIH JOIN CONTEST NI :) GOOD LUCK YAAAAA


LIKE KAMI DI FACEBOOK