Feb 032011
 

Hi korang…

Maaf kerana lama menyepi. Dah lama tak spend time with family. Tu yang blog pun sama-sama holiday. Lagipun cuti ni gi Perak. So takde internet connection. Apapun best gak ada internet holiday. Kepala rasa ringan je hehehe

Selalunya asyik nganga depan laptop je sampai lupa family. Ish ish… korang yang bercuti tu dah ar nganga depan PC.. gi terjah family korang lak. Tolong potong rumput ke bawak diorang gi shopping barang dapur tambah-tambah mak tu.. mesti dia rindu sangat kat korang tu..

erm kenduri pun banyak kan.. korang pun tak payah lah nak terperap dalam bilik macam anak dara. Kang tak kenal saudara lak. Silap-silap bercinta dengan sepupu pun korang tak sedar. Tak ke naya tu. Ni aku pesan kat korang dengan diri sendiri sebab kengkadang aku pun camtu.. eh bukan aku bercinta dengan sepupu tu.. tapi aku ni jenis jarang keluar rumah hehehe

LIHAT JUGA:  Maaf. Saya Masih Letih + Mau Pergi Perak Pulak + Surat Cinta Dari PM
wish happy new year chinese
*SHY GUY


Eh dah tersasar jauh lak. Actually entry ni sekadar nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada all my chinese friends.

Chinese sempoi woo.. rugi korang tak kawan dengan diorang. Dan sometimes bila aku masuk kedai cina mesti apek tu cakap mandarin dengan aku.. dengan mata sepet dan muka yang agak cerah mana lah uncle tu tak speaking mandarin dengan aku.. Adehh.. tapi ok gak jadi chinese jap.. lepas ni nak belajar mandarin ar.. senang nak tackle amoi yang cun-cun.. hehe

Eh korang perasan tak dalam blog ni ada naga? Kalau takde tu nasib koranglah kalau pakai screen kecik memang tak nampak.. Kalau screen 1280×768 dah bleh nampak.. hah aku buat tu khas untuk Chinese New Year ni.. Jaga-jaga nanti naga tu fire korang hehe

dragon naga chinese new year blog


P/s: CNY ni aku tanak limau.. tapi nak ang pau.. bleh?? please….
(Visited 6 times, 1 visits today)

Comments

  1. nash says:

    perhhh… bro
    menarik laa
    boleh buat tempate n header baru sempena CNY ni
    tp lagi better buat arnab..
    hehheheheheh

    1. FITRIHADI says:

      arnab kang nampak cute lak.. hehe kalau naga nampak bersemangat sket

  2. MDHAFiZ.NET says:

    Selamat Tahun Baru Fit…. :)

    1. FITRIHADI says:

      eh saya bukan cina lah hahha

  3. Amir Izzat says:

    wah! nampak2..heheheh… boleh laa..hehe.. apsal naga tu nampak marah dgn budak yg sedang duduk dkt header tu???

    hehe..

    1. FITRIHADI says:

      sebab tak kasi ang pau kot hehehe

  4. daus says:

    gempak gila, hehe.. tapi lambat dia keluar :P lagi bagus kalau kau buat png interlace

    1. FITRIHADI says:

      eh tu dah buat png interlace ar.maybe besar kot tu yg lambat…nanti ar aku cuba ringankan lagi blog ni…

  5. Ezany-Kun says:

    patutnya kalo mood chinese new year kena tukar background kaler merah.. baru la senang dapat angpau.. :D

    1. FITRIHADI says:

      errr lupa ar..sbb memang obses dgn kaler biru kot hehee

  6. hazwan says:

    mana naganya tak nampak lak den
    dah terbang kot hahaha

    1. FITRIHADI says:

      eh tak muncul ke?? dia gi berehat kot

  7. akubiomed says:

    Kenapa naga warna biru kalau warna merah baru ada ong :-)

  8. Piston Pecah says:

    pergh..ada naga…
    naga biru…

    selamat tahun baru cina juga

  9. zik says:

    siap ada naga tuh.. cuma warna biru.. mungkin nak kasi banyak duit lagi dengan nuff nie..hehe..

  10. lia3003 says:

    hai.. selamat tahun baru cina..saya x sambut.. haha, tetiba

  11. deCrewz says:

    Boleh buat cari gambar tersembunyi.. Jai pun x persan ada naga..hu3 Ingat bunga..ha3


LIKE KAMI DI FACEBOOK