Feb 222011
 

Apa korang rasa bila tengok gambar di bawah ni?

gajah gatal raba perempuan
Uih dia punya raba mengalahkan jantan gatal..


Berdarah hidung?

budak skodeng lucah perempuan bogel
Wah wah wah.. kecik-kecik dah pandai skodeng! Tampar kang.


Pengsan??

budak raba kemaluan wanita perempuan lelaki
Arghh gila ar budak ni.. siapa ajar hah??


Atau marah???

P/s: Jadi, apa kata survey?
(Visited 212 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Cinta Monyet Memang Menyakitkan Hati...

Comments

  1. Mus says:

    budak-budak tak tahu apa-apa.. naif

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tu ar pasal…kena ajar diorang hormat wanita baru betull…

  2. Amiey says:

    dia bersifat ingin tahu mana tahu awa pun macam tu >.<

    1. FITRIHADI says:

      eh mana tau ni? haha adeh.. :p

  3. fitri says:

    mangkok hayoon..hahaha

    1. FITRIHADI says:

      salah tu.. tu mangkuk maggi sebab kecik lagi hehe

  4. nuriz says:

    memang kurang diajar budak nih heheh
    budak budak dgn anak gajah tu ada sifat nak tau mendalam sangat

    1. Amiey says:

      sangat dalam sifatnya kn3 =.=”

    2. FITRIHADI says:

      haha betul tu.. sangat mendalam sampai berani teropong dan raba sampai gitu sekali…ish3..

  5. […] yang lepas.. kalau nak tau korang terlepas ke tak boleh cek di bawah ni.. enjoy! [ TOP ARTICLE ] (Gambar) Bila Budak-Budak Dan Gajah Sama-Sama Gatal Dekat Perempuan Saksikan gambar kanak-kanak dan gajah yang gatal meraba serta skodeng wanita.. ish kecik-kecik dah […]

  6. Epoi Lan says:

    Reward your Curiosity


LIKE KAMI DI FACEBOOK