Feb 072011
 

Erkk baru terbaca di Harian Metro Online pasal kes suami dan anak gi serbu emak yang tengah berkhalwat atau berzina dengan kekasih gelap dia..ish dunia-dunia.. apa nak jadi ar dengan manusia sekarang ni. Disebabkan nafsu, habis runtuh institusi kekeluargaan yang dibina selama ni. korang baca keratan ayat dalam artikel ni..

“Sebaik sampai di balai (polis) tanpa rasa malu atau kesal, lelaki itu bertindak berani apabila meluru masuk untuk membuat laporan kononnya dia tidak bersalah dan rumahnya diceroboh.

“Lebih teruk, dia juga sengaja memeluk serta bermesra dengan isteri di depan kami semua bertujuan untuk menaikkan kemarahan saya,” katanya.

Razif berkata, isterinya dipercayai sudah menjalinkan hubungan dengan lelaki itu sejak empat bulan lalu dan dia sebelum ini sudah mengesyaki perkara itu, namun tiada bukti sehingga kedua-duanya tertangkap.

“Kami sudah berkahwin selama 20 tahun dan dikurniakan lima anak. Sekarang keluarga serta anak-anak kucar-kacir disebabkan perbuatan isteri saya yang melampau ini,” katanya.

Sumber – myMetro

uihh apa lah jantan zaman sekarang ni.. kalau tak kacau wanita yang dah jadi hak milik orang tak leh ke?? ermm pompuan pun sama lah.. Tak payah lah nak berebut macam ayam jumpa padi.. jangan jadi tamak.. dah ada satu tu bersyukur lah ye..

LIHAT JUGA:  (Berita) Cukai Perkhidmatan Prabayar Telefon 6% Bermula Julai 2012?
gambar lelaki sangap
Erkk ni apa cerita ni???


P/s: Apa korang rasa kalau benda ni jadi kat korang? Bukan kejadian dalam gambar atas tu tapi pasal bini berzina ni.. hehe.. uishh mintak dijauhkanlah dari benda-benda ni…
(Visited 71 times, 1 visits today)

Comments

  1. Loq says:

    Dah ada anak pun.Nauzubillah -.-

    1. FITRIHADI says:

      a’ah dah tua2 pn masih buat hal..malu ar camtu..

  2. akubiomed says:

    Sungguh memalukan kerana anak turut serta menjadi saksi :-(

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang memalukan.. ish3

  3. Amiey says:

    dunia semakin kejam :(

    takut lah nak kawen , tu isteri curang , kalau suami curang uwaaaaaa :(

    1. FITRIHADI says:

      tak perlu takut untuk kahwin.. yang penting kenal dulu pasangan yang akan jadi teman hidup seumur hidup tu.. don’t worry lah… tak semua lelaki atau wanita tu tak baik..

  4. Affan says:

    malunya kena tangkap dengan suami dan anak sendiri.
    erk, dah 20 tahun?

    1. FITRIHADI says:

      yup 20 tahun kahwin tapi masih nak curang memang memalukan tambah2 anak sendiri pun ada masa kantoi..

  5. dah tua2 pun bodoh…

    1. FITRIHADI says:

      erkk memang bodoh sebab curang..

  6. matjoe says:

    malu sehh, ibu mcm ni aku pun x paham, padahal anak 5. masih lagi nak khianat suami.

    1. FITRIHADI says:

      ermm tu lah bila pegangan agama kurang.. dia fikir seronok dunia je..

  7. eLLy says:

    ini la jadinye klu org takde pegangan agama !

    buat malu kaum je!

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu..memalukan ja..

  8. rie says:

    dunia.. dunia..
    bermacam manusia ada di dalamnya.

    1. FITRIHADI says:

      sekarang ni memang dah macam2 kes pelik ada…

  9. phreak-id says:

    Kalau aku jadi laki tuh, aku sekeh-sekeh je mamat tuh. Buat apa la dia pergi serbu anak beranak. Bawaklah orang kampung, mak bapak adik abang kakak bini dia sekali. Biar bini dia malu kikis muka atas tar.

    Terbaru > Akhirnya Safee Sali Berpindah ke Pelita Jaya | Liga Indonesia > Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com >Bila Memandu di Kelantan

    1. FITRIHADI says:

      a’ah sapa nak tak marah bini sendri kena kacau.. huii panas2

  10. suri says:

    erk.. biar betul..tapi tu mmg kenyataan yang harus di akui…

    1. FITRIHADI says:

      zaman sekarang..macam2 jenis dosa ada..

  11. fina fento says:

    gambar kat bawah tu afesal la ahahahhaish

    1. FITRIHADI says:

      haha tu dah gatal miang kot..

  12. Pink Diva says:

    As Salam..

    Things have become a trend nowadays ..

    whether the husband or wife, if the devil was controlling them,
    all sorts of things can happen..

    Hopefully, I kept away from bad things like this .. amin!

    1. FITRIHADI says:

      yes.. may god take care of us from the devil… amin..

  13. decrewz says:

    Jai rasa makin lama makin takut laki nak kawin ngan pompuan.. Kena kaji betul2 beb..

    1. FITRIHADI says:

      sebab tu kena kenal betul-betul.. erm kengkadang risau gak kalau-kalau dia beralih arah. sebab tu kena jadi lelaki terbaik dalam hidup seseorang wanita tu…

      1. decrewz says:

        Jadi terbaik dan punyai pegamngan agama yang kuat sebab nak membimbing seseorang wanita bukannya mudah..

  14. rina says:

    hmmm mintak dijauhkan daripada kita semua

    1. FITRIHADI says:

      amin…harap-harap tak jadilah benda ni kat kita..moga dapat pasangan yang bahagia dunia akhirat..

  15. Apa pasal terselit gambar lelaki yang bodoh duk macam tu?

    Apalah, isteri yang tidak tahu bersyukur. Entah-entah sudah kena ubat guna-guna dengan lelaki itu, kot.

    1. FITRIHADI says:

      heh saja suka-suka nak tunjuk gambar sengal tu..

      erm ntah.. cinta lama kot.. tu yg curang kot..

  16. Kenapa la buruk sangat perangai..ingat la tuhan…

    1. FITRIHADI says:

      ni lah jadinya bila tak ingat tuhan..

  17. zik says:

    tuh sapa dekat gambar tuh….

    1. FITRIHADI says:

      siapa?? errr ntah… hahaha

  18. fitri says:

    kita bagi free kick free kat die..padan muka!

    1. FITRIHADI says:

      erkk no komen.. biar mahkamah yang setelkan.

  19. siTokei says:

    huhuuu..nafsu nafsu nafsu….
    kalu dunia yang dikejarnya..begitu la,,,

  20. […] Pun nak Gak hehe… Entry Hiburan Apabila Zizan Bergambar Melilit Pinggang Ezlynn.. wuu panas! Ayah dan Anak Gadis Cekup Ibu Berkhalwat? | Apa Ke Buruk Benor Gaya Mamat Ni? Entry Pengajaran dimana ayah dan anak sama-sama mengantoikan ibu yang berzina dengan kekasih […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK