Feb 132011
 

gambar fitrihadi owner wajahHey korang!

Alhamdulillah dah berlalu satu minggu yang agak adventure bagi aku sebagai seorang pelajar dan blogger separuh masa…

Hari ni hari ahad. Jadi, agak malas sikit nak buat entry baru. hehe tapi ini pun entry baru aper, cuma apa yang saya nak ketengahkan adalah entry-entry minggu lepas yang menarik untuk dibaca.

Jadi, siapa yang terlepas entry-entry menarik di Fitrihadi.com minggu lepas tu, bolehlah cek balik kat bawah ni kot ada yang belum di terjah. Okay. Let’s check it out!

[ TOP ENTRY ]

(Kelakar) 10 Cara Nak Gitau Makwe Yang Korang Nak Putus Dengan Selamat
Entry kelakar yang berkongsi cara yang selamat untuk bagitahu makwe korang yang korang nak putus tanpa buatkan si dia rasa nak bunuh diri atau tak nak buat dia kecewa gila..hehehe

.

[ ENTRY MINGGU LEPAS YANG LAIN ]

Seronoknya Zizan Bergambar Dengan Ezlynn. Saya Pun nak Gak hehe…
Entry Hiburan Apabila Zizan Bergambar Melilit Pinggang Ezlynn.. wuu panas!

Ayah dan Anak Gadis Cekup Ibu Berkhalwat? | Apa Ke Buruk Benor Gaya Mamat Ni?
Entry Pengajaran dimana ayah dan anak sama-sama mengantoikan ibu yang berzina dengan kekasih gelapnya.. Ish ish ish.. macam-macam kes sekarang ni…

Tahniah Blogger Cik Lia3003 Sebab Dah Selamat Bertunang.. Saya Bila Lagi???
Entry terjah blogger dan menyampaikan ucapan tahniah atas pertunangan blogger cik Lia3003..wuu cepat-cepat ar kahwin ye :)

Ish Time-Time Lapar Ni Teringat Murtabak Raja @ XXXL Yang Banyak Di Bulan Puasa
Entry yang lahir dari perut yang lapar. Bila lapar mulalah perut tu bertambah kreatif nak minta benda yang bukan-bukan hehehe

If I Have RM100~
Entry contest. saja suka-suka nak join. Tuah ayam ada di kaki.. tuah aku mungkin ada kat entry ni hehehe

Nak Kurus? Tak Payah Ddr Rozmey. Kita Ikut je Blog Budak Sekolah Yang Dah Kurus Ni..
Entry terjah seorang blogger ni yang dulunya gemok dan sekarang ni dah kurus. FYI, beliau ni masih bersekolah lagi. Hah caya tak?? Dalam blog dia cerita pasal tips kurus je dan cara jaga pemakanan. Tapi cara penyampaian dia memang kelakar dan sporting. Memang tak bosan baca disamping dapat ilmu diet yang betul. Siapa kata nak diet mesti berlapar. Mamat ni makan tapi still boleh kurus.. wuu hebat!

Soalan: Fit, melancap tu apa?
Entry pendidikan seks.. Ye ar..parents korang pun mesti tak dedahkan kat korang dengan benda-benda ni. Jadi, siapa lagi nak bagi sex education dengan betul kalau bukan bloggers (saya). Kalau takde pendedahan nanti ramai yang terjerumus ke lembah kehinaan tanpa kerelaan. Hah time tu jangan menyesal kata tak tahu plak…ilmu, bro.. bukan nak tarik trafik ke apa.. don’t worry ini bukan blog lucah so entry ni takde ar lucah pun. masih berlapik melainkan korang yang fikir pelik-pelik… hehe..

LIHAT JUGA:  Thanks Nuffnang Untuk Cek Kedua Ni :)
_ _ _ _ _


Okay tu je entry minggu ni yang sempat saya karang untuk korang. Harap korang terhibur dan dapat manfaaat sedikit sebanyak dari blog ni. Kalau korang tak dapat ilmu pun, saya harap dapat buat korang happy dan terhibur, tu pun dah cukup bagi saya untuk capai tujuan saya blogging ni.

A’ah!! Maybe malam ni saya akan upload video yang saya buat pasal Anwar Hadi kat channel Youtube saya. Kembar aku tu sebab ada nama Hadi. *Mentang-mentang dia femes, nak ngaku kembar konon. Tak bleh blah! haha So korang tunggu lah ye. Malam ni! Takpun esok pagi korang terjah ar blog ni untuk tonton video tu.

Okay! Majulah blog untuk negara! Thanks pada yang singgah dan terjah! See you when I see you!
(Visited 8 times, 1 visits today)

Comments

  1. rina says:

    lol,baiklah kembar anwar hadi..hohohooo..

    oh ye,thanx for all wonderful articles that u wrote… dun ever give up okey..

    1. FITRIHADI says:

      ouh okay..thanks ya hehe

  2. Hanie Ly says:

    SERIOUSLY??!! I have missed that much?? banyak homework nak kene buat neh~! ;P

    1. FITRIHADI says:

      hehe eh akak berehat je la..habiskan pantang tu dulu..

  3. d_tieah says:

    Terbaiklah..
    Entry minggu lepas dikeluarkan..
    Baru terbaca kisah ezlynn..
    My fav singer dolu2 lah..
    Hahaha..

    1. FITRIHADI says:

      ouh dah lama kan tak dengar apa2 berita pasal ezlynn ni..

  4. akubiomed says:

    Rangkuman entri seminggu. Jangan give up dengan blog sudah

    1. FITRIHADI says:

      ye bro.. aku blogging bila free je..lgpn skrg ni busy dengan study.. hehe

  5. syafeeqadam says:

    hai fitri..selamat berkenalan jugakk..

    yup.im from uitm melaka.but at kampus alor gajah.
    ouh no wonder u kata dekat

    kat utem upanyaaa..

    hye hyee selamat berkenalann..

    1. FITRIHADI says:

      ohoo ye ke?? alor gajah pun still dalam melaka.. dekat je tu. hehe

  6. decrewz says:

    Posting yang last tu…ha3

    1. FITRIHADI says:

      hehehe napa bro??

      1. decrewz says:

        Soalan: Fit, melancap tu apa? Tajuk entry yang boleh bikin otak biru berlegar2 kalau x baca entry..hu3

  7. MDHAFiZ.NET says:

    payah jugak ya fit jd part-time student blogger…
    nak update pun susah.. x update rasa bersalah pulak…

    1. FITRIHADI says:

      haha aku update bila free je.. selalunya time tengah malam ar.. so takde masalah kot…

  8. zik says:

    erm rangkuman entri2 gitu..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah baca ar :)

  9. fitri says:

    melancap itu ape??? muahahahha..amek ko direct punya soalan…

    1. FITRIHADI says:

      hehehe memang direct tapi still berlapik..


LIKE KAMI DI FACEBOOK