Jan 102011
 

Aku rasa tak perlulah nak cakap panjang-panjang.. korang tonton lah kesemua video ni.. memang sengal hahahaha




















Video ni memang berkesan ar nak tegur siapa-siapa yang suka buat bising kat tempat yang tak sepatutnya tu. Macam mat rempit lah… Kalau nak memekak macam kambing sila berambus ye hahahaha

P/s: Kalau aku, aku tak suka tempat-tempat yang bingit telinga, korang pulak camna? Ke korang suka tempat yang bingit macam dangdut hehehe
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Singa Pun Pandai Curang

Comments

  1. fina fento says:

    Ohh..saya tak suka kat tempat yang sesak dan bingit dan mcm tak terkawal. cth : konsert, kat genting time peak season yang kecoh gila orang jerit sana jerit sini dan yang sewaktu dengannya. suka cameron yg mcm tenang ehee

  2. Hanie Ly says:

    haahahah annoying giler!!!

    p/s akak paling pantang org ckp phone cam dier sorg jek ade kat situ… :S pekak ke hape?? pastu klu ko pakai bluetooth tapi pegang phone kat tangan… motif??

    p/s 2: dik ko mmg pelayar youtube yg tegar! hahahaha

    1. RedBoys says:

      betul tu. adeh.

      pelayar yang sangat tegar. hoho. selalu lepak google or fb je. hehehe

  3. RedBoys says:

    sangat sengal.
    dan salah satu cara nak sindir mereka-mereka ni.

    ko memang suka layari youtube erk? aku suka lepak google or fb je. cari maklumat. hoho

  4. akubiomed says:

    Kalau dapa Mamat ni kat M’sia dah lama lempang – lempangkan jer :-)

  5. zik says:

    time tengah main golf tuh… kalau hangin pak cik tak ok.. mahu dilibasnya…

  6. fitri says:

    mamat ni macam gampang..hahaha..tepon nak besar gajah..


LIKE KAMI DI FACEBOOK