Jan 022011
 

Hi,

baby fitri hadi comel
Baby korang..


Haha skandal apakebendanya kalau semuanya lelaki.. aku bukan gay dan aku tak ok.. haha boleh dikatakan bulan Disember memang ramai yang bagi komen. Hah spam pun banyak dapat. Tapi bagi aku ok je nak spam. cuma kalau dari unknown tu memang aku tak approve.. kalu dari blogger tu aku approve ar..then ni lah pengkomen tegar blog aku tu.. disebabkan persaingan yang sengit aku akan buat 5 banner untuk top 5. bukan lagi top 4.. okay? :)
  • Ali ridha Ali ridha (46)
  • zik zik (41)
  • RedBoys RedBoys (39)
  • naim naim (38)
  • pilotHans pilotHans (35)
  • akubiomed akubiomed (23)
  • rina rina (17)
  • Hanie Ly Hanie Ly (15)
  • phreak-id phreak-id (14)
  • mie mie (13)
  • Terima Kasih diucapkan kepada yang sudi memberikan kata-kata yang bernas buat perkongsian kita semua.. semoga bulan Januari ni lebih baik dari bulan-bulan yang lepas.

    P/s: Blog korang ramai pengkomen laki ke perempuan???

    (Visited 3 times, 1 visits today)
    LIHAT JUGA:  Top Commentator Fitrihadi.com Untuk Bulan Ogos 2011

    LIKE KAMI DI FACEBOOK