Jan 202011
 

Hi korang.. huh dalam ke-busy-an aku berlatih tulis character jepun ni sempat lagi aku nak update blog ni.. haha actually kalau tak buat entry ni, susah aku nak tulis tulisan jepun tu sebab tabley fokus. adeh… ngalahkan orang gila bayang lak…

Ok straight to the point, aku ada masuk contest yang bertajuk Azam Tahun 2011. Then ada satu part contest tu memerlukan contestant untuk dapatkan LIKE paling banyak. Jadi aku harap sangat dapat undian LIKE dari korang semua. Tu je yang aku nak mintak tolong dari korang.

merpati serang manusia
Siapa tak like nanti aku panggil burung besau ni kacau korang haahaa…


Aku takleh janjikan apa-apa sangat untuk korang. Cuma insyaallah lepas ni aku akan share lebih banyak tips-tips aku blogging sepanjang dua tahun lebih ni. Dan kalau menjadi, aku nak buat satu contest dengan hadiahnya sebuah Compact Camera Jenama Sony 7.2 MP.. ni bagitau siap-siap sebab hadiah memang ada dalam tangan ni. Tu pun kalau korang LIKE komik saya tu lah. So please LIKE my comic ramai-ramai.

*Boleh ajak semua jiran, kawan kerja, cikgu, skandal, tukang kebun, pak gad mahupun kucing korang untuk sama-sama menge-like. So…

Cara-caranya adalah seperti berikut;

First masuk FAN PAGE MATJOE.COM ni. Lepas tu…

undi like contest azam tahun 2011


Then cari komik yang ada kaler pink ni… tak pun korang KLIK SINI untuk ke komik yang aku lukis tu…

undi like contest azam tahun 2011


dan LIKE ar seperti dibawah..

undi like contest azam tahun 2011


So tu je.. okay.. diulangi kalau nak LIKE komik aku tu boleh KLIK SINI dan terus klik LIKE.. tarikh tutup adalah pada 25 jan 2011.. woahhh ada 5 hari lagi.. help me!!

harap dapat kerjasama dari korang.. Thanks ya :)
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  [Sticky Post] Contest Teka Duit Dalam Tabung Fitrihadi.com! Menang RM10 Jika Betul!

Comments

  1. nazihahisa says:

    hoho good luck. insyaAllah nnt tlg like :)

  2. eLLy says:

    hehehhe burung tu cute la.
    malam karang akak LIKE ye coz kat opis tak bpleh LIKE fb kena block :(

  3. RedBoys says:

    aku dah like. haha. goodluck bro.

    p/s: aku setia menanti contest dari fitrihadi dot com. hoho

    1. FITRIHADI says:

      thanks banyak2 bro… :)

  4. phreak-id says:

    Aku dah like. Goodluck.

    Terbaru > Nidji – Dosakah Aku > Download Filem Ngangkung, Magika, Aku Masih Dara dan Damping Malam > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    1. FITRIHADI says:

      thanks sebab like. :)

  5. fendidahada says:

    aku dah like..hehe…weh utem dah ada YES tak?

    1. FITRIHADI says:

      thanks broo.. utem?? erm rasanya belum ada kot..

  6. intanizani says:

    ok, nnti sis like eh.. ;)

    1. FITRIHADI says:

      yeahh thanks kak :)

  7. ina nazir says:

    tak jumpa lah bro…like button tu…yang ada added january 9 jer…..sowi………

    1. FITRIHADI says:

      kena like page tu dulu baru boleh like gambar tu..okay?

  8. ina nazir says:

    ok..bro…..settle….dah like…gud luck

  9. hazwan says:

    gudluck bro..jap lagi aku like

    1. FITRIHADI says:

      thanks bro hazwan :)

  10. Amiey says:

    kenapa x bg link trs :( okay amiey like support member blogger :)

    1. FITRIHADI says:

      dah bgi tu..klik je link tu..tapi kena like dulu page tu sebelum like gambar tu.. thanks ye :)

  11. Fuiyoooooooooo! buat komek ! Hihihihihik:P

    1. FITRIHADI says:

      haha saja suka :p

  12. Piston Pecah says:

    ada bakat terpendam…okey..like!

    1. FITRIHADI says:

      heh boleh lah… thanks bro :)

  13. rina says:

    okey,ganbatte

  14. akubiomed says:

    Saya harap boleh tolong tapi saya tidak akaun Facebook tapi good luck yer bro

    1. FITRIHADI says:

      oh takpe ar.. thanks anyway

  15. […] This post was mentioned on Twitter by a-y-i-e, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: RT: Kengkawan! Mintak Tolong Korang Untuk Like Komik Saya, Boleh? http://t.co/B8KhjgH […]

  16. arek says:

    aku like ko nnt aku kalah la ngan ko, aku pun masuk gak ape hehehe..

    1. FITRIHADI says:

      erkk ye ke? haha tak pe tak pe.. good luck!

    1. FITRIHADI says:

      thanks cipina hehehe

  17. zik says:

    beres… sudah dilaksanakan….

    1. FITRIHADI says:

      hoho thanks bro :)

  18. Ali ridha says:

    maaf fit.aku ni dah tak berfacebook.
    kerana drBook bakal di lancarkan
    tak lama lagi.


LIKE KAMI DI FACEBOOK