Jan 072011
 

Dalam 2 3 hari ni heboh video pasal sorang encik ni yang ada suara emas deejay radio. Nama dia Ted Williams. Seorang yang takde rumah. Sebelum ni bergelumang dengan arak dan dadah dan dua tahun diperlukan untuk encik ni bersihkan diri dia dari semua tu.

 

Dan yang sedihnya, dia ni sebelum ni adalah radio presenter. Dan encik ni tersungkur kerana masalah arak dan dadah tu.. memang bahana ar arak dan dadah tu..

 

ted williams photo deejay radio
Nak dijadikan cerita, dua tiga hari lepas ada sorang wartawan di Columbus ni pergi menerjah dan rakam suara Ted Williams ni yang sedang berdiri di satu simpang dengan memegang satu banner kecik mengatakan dia ada ‘anugerah suara yang berharga’. Dan dipendekkan cerita, wartawan ni terus upload video tu kat youtube dan menjadi viral video.. perghh

 

 

 

 

 

Dan dipendekkan cerita lagi, pada pagi Rabu lepas si Ted ni tengah bercakap atau keudara dalam sebuah stesen radio tempatan iaitu Clear Channel. Nak dijadikan cerita, Tracy Merrick dari organisasi Cleveland Cavalier terdengar suara emas encik Ted tu dan terus call stesen radio tersebut untuk offer si Ted untuk kerja kat syarikat Tracy bekerja ni sebagai voice over untuk TV dan Radio syarikat tersebut.

 

LIHAT JUGA:  (Gambar) Bulu Mata Untuk Kereta?? Adehh…

Bukan tu je, dia juga ada dapat banyak tawaran perumahan percuma..

 

perghhh what a lucky guy.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Comments

  1. rina says:

    eh ehhhh macam suara kartun lahhhh yg slalu jadi pembaca berita hahaha..

    tuah orang kan, tuah kita bila lah lagiii

  2. Hanie Ly says:

    Lain org lain tuahnye dik… ;P

  3. sharinginfoz says:

    kejap aja glamour mamat ni

  4. MDHAFiZ.NET says:

    what a lucky guy ya.. :)

  5. arek says:

    caya la..sore dia mmg sore jantan

  6. azuan says:

    bertuah gile…

  7. akubiomed says:

    Suara Ted memang sedap. Nasib baik dapat kembali ke pangkal jalan kalau tak sia-sia sahaja bakat yang ada

  8. phreak-id says:

    Memang besh suara dia. Kalau orang tak tengok muka dia time video tu, and just dengar suara dia je, mesti orang ingat dia macho giler..

    Terbaru > 10 Kelebihan Coca Cola > Lelaki di Utara Banyak Main Cinta Dengan Wanita Thailand? > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

  9. razfira says:

    suara die memang sore2 org kt dlm radio… hehe.. nasib baik diberikan peluang kali kedua. kalau lepas ni x insaf lg x tawla nak kate ape… hoho

  10. hazwan says:

    kalau dah rezeki tak kemana

  11. RedBoys says:

    pergh. what a lucky guy.

  12. zik says:

    perggh suara dia.. memang boleh jadi dj nie…

  13. Ali ridha says:

    Karam pun bakal karam karam kerana arak.

  14. adamfaiz says:

    Where there’s a will there’s a way..kalau dia tak usaha pegang kertas tu bediri kat simpang, takkan dapat offer tu kan?

  15. […] dari filem-filem yang berlainan. Memang cerah rezeki dia dengan bakat  yang unik tu macam Ted Williams yang homeless dulu tu. Jom dengar suara dia yang unik […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK