Jan 222011
 

Pernah tak korang hadapai situasi macam ni??? Haahaa…

komik fitrihadi com


Ok I know certain people tak faham dengan komik ni. I’m not a comic artist. Ini just basic permulaan je. So I need to take 1000 more step untuk buat komik yang disukai ramai.

Komik ni camni kisahnya – actually mamat tu tak suka ringtone kawan dia yang annoying tu. so dia marah-marahlah.. dan one day masa diorang berdua tunggu bus, tiba-tiba kedengaran ringtone yang mamat tu benci. Dan tanpa usul periksa mamat tu sound kawan dia sebab dia ingat tingtone tu dari kawan dia. Tup-tup tu ringtone dari handphone orang lain. Maunya diorang berdua tu tak cabut. Kang tak pasal-pasal kena sound lagi.. hokay.. thanks for enjoying my comic..sorry for those misunderstood :)

Diinspirasi dari; Jangan asyik nak mengusik orang je!

P/s: Kenapa Susu pakai spek bila tak pakai baju? Sebab dia malu dengan korang.. hahaha
(Visited 25 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Komik) Hahaha! Konon Habis Macho Arr Berkorban Untuk Kawan Padahal….

Comments

  1. rina says:

    hehehe xpe, kartun dah lawa,kalau xcuba xtau lah kelemahan komik kita kan…lepas ni leh wat lagi better ;)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah baru first time.. thanks anyway :)

  2. mushroom says:

    oh baru paham huhuk


LIKE KAMI DI FACEBOOK