Jan 262011
 

Ini artikel lama yang aku dapat dari satu forum. Dan ada tukar nama supaya tak terkena kepada mana-mana pihak yang telah hidup atau pun yang belum mati.. Enjoy :)

gambar seks dalam tandas lucah pelajar remaja
Bukan adegan atau aksi sebenar


Tersebutlah kisah pada suatu hari, Encik Lada sedang mengajar subjek ‘Tamadun Islam dan Tamadun Asia Tenggara’, beliau meminta pelajarnya memberi pendapat masing-masing tentang tajuk “Mengapa Remaja Melakukan Maksiat Dalam Tandas Awam”

Madu: Pada pendapat saya remaja yang sanggup melakukan maksiat dalam tandas awam terdiri daripada golongan yang tidak berkemampuan untuk menyewa hotel.

Tomato: Saya tidak bersetuju, kerana ada dikalangan mereka yang berkemampuan pun masih membuat maksiat di tempat sebegitu.

Bawang: Mengikut firasat tok guru saya, mereka ni kelam kabut hingga tidak sempat mencari hotel atau tempat yg lebih sesuai dan yang paling penting mereka ni cetek tentang pengetahuan agama.

Garam: Saya tidak setuju Encik Lada, bahawa remaja itu cetek tentang pengetahuan agama..

Bawang: Kenapa pulak? Bukankah mereka yang sanggup melakukan perbuatan sekeji itu cetek tentang agama atau tidak tahu menghayatinya.

Encik Lada: (bertanya kepada Garam) kenapa kamu tidak setuju dengaan pendapat cik Bawang tadi?

Garam: Sebenarnya mereka sangat arif tentang agama. Sebab mereka tahu malaikat tidak masuk tandas dan jika mereka melakukan maksiat dalam tandas malaikat tidak dapat menulis amalan buruk yang mereka lakukan.

Encik Lada: (dalam hati) rosak student aku sorang nie!!!

P/s: adeh dunia-dunia…
(Visited 134 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Parody) Nora Danish Kena Sore Eyes dapat 5 Days MC

Comments

 1. gula says:

  HAHAHA , adudu . rosak . rosak +___+
  but , brilliant jugak . HAHA , ape laa na jadi T__T

  1. FITRIHADI says:

   biasa lah manusia zaman sekarang heh

 2. adeh, rosak2. tp ttp lawak, walaupon lawak keagamaan. huhu

 3. Epoi Lan says:

  Belajar xhabis tu…


LIKE KAMI DI FACEBOOK