Jan 112011
 

gambar pms pre menstrual syndrome photo


So, for women, I know korang dah tahu apa itu Pre-Menstrual Syndrome or I can say Pre-Men Get Cruel Syndrome! But most guy still have no idea about that thing. Erm What is PMS? Well, I can’t give the answer right naa.. butchau will get the answer from this video, meh.. ehehe korang layan ar..



Eh Maria Elena ni blogger rupanya. Sorry sebab baru kenal. Korang semua mesti dah kenal kan.. well jom terjah segala page yang dia ada ni;

YOUTUBE MARIA ELENA
BLOG MARIA ELENA
TWITTER MARIA ELENA

P/s: Laki pun ada PMS daa…kan kan? haha :p
(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Biodata) Siapa Sebenarnya Tasha Manshahar?

Comments

  1. fendidahada says:

    rasanya pompuan ni yang tgh PMS….

    1. Ali ridha says:

      rasa macam tu la agaknya.
      janji dia gembira cukup.

    2. akubiomed says:

      Ha..haa..biar betul :-)

  2. Hanie Ly says:

    I have PMS everyday! hahaahha

  3. rina says:

    entah,xkenal ..tapi nama macam penah dgr,ingatkan maria ozawa tadi tetttttttttttt hahahah….
    sebenarnya kan, rasa segan ah kalau tengok video awek2 cun cakap kat video nih..lepas 2 saat je terus tutup…hahaha xtau napa, diri sendiri ni plak rasa malu..jadi,sorry ah xtgk video itu…

  4. fina fento says:

    OMG.tengok video ni tak pandang kat tempat lain dah HAHA. she’s funnehhhh. oh FYI, cik maria ni adalah bakal kakak ipar cik Fatin Liyana :D

  5. Ezany-Kun says:

    slang la english dia ni.. maknanya paling common pempuan sng nangis la kalo tgh pms..

  6. adie says:

    lamo2 ku tgk tergelak sorang2..
    teringat cikgu shidah pulak…

  7. AKU KALAU PMS RELEK JE..TAK KACAU ORANG PON..HUHUHU

    ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
    # RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
    # HAPUSKAN RASA BENCI#
    # CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

    1. FITRIHADI says:

      ko ada PMS?? woah penemuan terhebat alaf ini hahaha

  8. fitri says:

    bia betik fit laki pun ade..haha

  9. cutebabygirl says:

    i really love that video!! terbaikkkkkk! :D

  10. pilotHans says:

    thanks intro dia……sorang lagi utk skodeng2..lalalalalaa

  11. zik says:

    kreatif gurl nie buat video nie… aku try nak tengok video, tapi dapat separuh jer (tenet slow).. huhu.. sorry la..


LIKE KAMI DI FACEBOOK