Jan 252011
 

Okay aku dah agak.. dah agak dah.. Ni semua sebab blog aku lambat masuk google search.. baru je beberapa minggu lepas blog aku ni tersenarai balik dalam google search.. Sejak blog ni dibuka, sehingga sebelum beberapa minggu lepas, blog aku memang takde dalam google search.. ouhhhh ruginya… I’m blogging for telur ayam all this while.. adehhh

pakcik uncle google worker


erm so diorang dah update page rank.. how much do i get??? Just telur ayam.. mentang-mentanglah aku baru buat entry makanan pasal telur, page rank ni pun nak bagi telur ke?? tak pe pakcik google.. Nanti aku kasi telur ayam kat dahi korang.. hokay…


Google PageRank Checker

Page Rank Fitrihadi.com


erm my false sebab beberapa minggu lepas baru buat site-reconsideration.. Hey pakar blog dan SEO.. korang tak tahu ke apa itu site re-consideration?? Please tell them and me because kalau domain diorang expire, then the domain akan masuk sedoparking dan seterusnya domain diorang akan dipadamkan dari google search.. so itulah gunanya site-reconsideration untuk masukkan balik domain name korang dalam google search.. tapi aku lambat buat sebab aku tak tahu.. tu pun aku explore sendiri.. ohh masa tu no one can help me except me and myself.. where are you guys when I need you?

erm tak pe ar.. nasi dah jadi chicken chop, apa boleh buat. Terima je la.. and those yang Alexa Rank tinggi-tinggi serta ada UV beratus-ratus dalam sehari tu memang aku respek korang lak..you guys deserve it dan aku pun teringin gak nak jadi cam korang :)

Bean Moreno: Saya takdelah top mana pun. UV sehari dalam 100 je.. kalau blog bro mesti mau ada sampai 200-300 sehari kan.. nampaknya saya kalah dengan bro :)


[ MARI MENGE-CHECK PR ]
LIHAT JUGA:  Penambahbaikan Page Exchange Link! Sekarang Dengan Live Update!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:



This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

P/s: Korang punya PR berapa?? dah check??? check ar jap then share sket

(Visited 5 times, 1 visits today)

Comments

  1. Ali ridha says:

    google ni suka hati je nak
    kasi ke pagerank ni.

  2. Ali ridha says:

    telur tu lama-lama nanti
    pecah jugakan.dapat satu
    buat permulaan adalah terbaik.

  3. Ali ridha says:

    buat permulaan kita buat backlink
    secara perlahan.Google pernah kenakan
    penalti kepada aku.sayangkan PR turun
    jadi N/A terus.

    1. FITRIHADI says:

      erkk kena penalti?? kenapa bro?

      1. Ali ridha says:

        domain tak perbaharui la.dan pelbagai sebab lagi.heee…
        nanti aku tulis kat blog aku.

  4. fendidahada says:

    pr aku pun telur lagi…huhu…

    1. FITRIHADI says:

      blog baru kot..tu yg bertelur je hehe

  5. wandisini says:

    blog aku pun dah setahun lebih. masih lagi PR0. aku pun tak tau kenapa. rasanya kerap gak update, munkin kurang akftif berblog walking kot

    1. FITRIHADI says:

      PR ni ditentukan dari berapa banyak backlink yang masuk ke blog kita.. bukan dari trafik..kalau nak naikkan PR kena buatkan blogger lain share entry kita br bleh naikkan PR

      1. wandisini says:

        betul ke PR diukur berdasarkan backlink? cuba cek website : amrpstq.org
        aku rasa backlick pun tak ada. visitors pun kurang, tapi dapat PR4. mcm mana tu?
        ~ info dari ali-alridha.com.

  6. […] korang jadi top commentator kat blog Fitrihadi.com ni, bleh gak tingkatkan PR korang… Erm aku punya PR masih kosong sebab baru masuk google search.. adeh bilalah nak menetas telur ayam PR tu.. Ok ar.. ada baju nak […]

  7. nuriz says:

    org kata update selalu, dan lagi satu kena rajin blogwalking.


LIKE KAMI DI FACEBOOK