Jan 132011
 

Apsal lentik sangat mamat ni? hahaha



Yang peliknya boleh lak dia lari undur ke belakang adeh…

gambar ayam katik serama lentik jaguh juara
(Visited 144 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Boss Babi!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments

  1. Dah dia memang camtu kot. HAHA. Adoi, macam-macam.

  2. MDHAFiZ.NET says:

    ini photoshop punya kerja ke?? hahaha

  3. Anip says:

    tulang belakang cekang kot..wahahah

  4. nur says:

    hahahahah…dah mcm tgk gimnastik plak…bgus la tension study tgk bnde nih…hahah

  5. fitri says:

    alamak kalau btol2 ade kat tengah padang komfem gelak tergolek-golek kat situ :p

  6. akubiomed says:

    Bukan main lentik lagi dah macam ayam Serama :-)

    1. Ali ridha says:

      tepat tu.dah macam ayam serama.haaa.

  7. Ali ridha says:

    dia lari dah macam perempuan.

  8. RedBoys says:

    haha. lawak2. gila lentik. adeh

  9. zik says:

    fuhyoo lentik semacam jer…. tapi sebenarnya edit sikit2 lah.. kalau betul live nie.. tak berapa nak perasan lentik2 nyer nie.. huhu

  10. arek says:

    aduyai..tak leh tengok kena blok


LIKE KAMI DI FACEBOOK