Jan 012011
 

Salam 2011!

Entry ini adalah entry respon dari post Joegrimjow iaitu Video : Selamat Tahun Baru dari Blogger Malaysia! Sekadar gurauan je. Enjoy!

video joegrimjow


Diorang;
*Hanis Zalikha
*Joegrimjow

P/s: Selamat tahun baru 2011. Apa azam korang tahun 2011 ni? Share ar sket :)
(Visited 22 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Komik | Mesti Baca) Kisah Cinta Yang Sempurna

Comments

  1. cimi says:

    haha.
    ko da buat belom vid ko?

    1. FITRIHADI says:

      belum.. aku segan ar hehhe

  2. MDHAFiZ.NET says:

    aku pun minat kt dia wei…tolong la..hahaha..

    1. FITRIHADI says:

      hahah ramai woo yang minat hanis Zalikha ni :p

  3. fendidahada says:

    anyway happy new year bro..

    azam tahun baru? nak naikkan pointer….dah tinggal bape sem je lagi…

    1. FITRIHADI says:

      ouh ye ke?? amin :)

  4. thalhah says:

    eppy new year.. kreatif2.. jom join forum komuniti buat blogger http://syoknyerblogging.4forum.biz/

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. jom jom!

  5. topo says:

    la mana videonya upload la video yg ko buat tu.. hahaha

    1. FITRIHADI says:

      manada.. kang kena kutuk je haha

  6. phreak-id says:

    buat la betul2. hahaha

    Terbaru > Apa Akan Jadi Pada Nuffnang di 2011? > Tahniah Kepada Juara AFF Suzuki Cup 2010 : Malaysia (PM Umum Jumaat Cuti Umum/Rio Ferdinand Ucap Tahniah) > Blogger Big Gathering 2010

    1. FITRIHADI says:

      erkk segan ar.. tunggu ar kalau aku tergerak nak buat video bleh ar heheh

  7. zik says:

    weyh… awek aku tuh… HZ… huhu.. jeogrimjow.. tuh femes gak tu… huhu

  8. nazihahisa says:

    hahahahha pagi2 buat aku gelak >.<

    1. FITRIHADI says:

      haahaa chill je :)

  9. Lovely Bella says:

    Huhuhu…. hope ko dpt laa hanis zalikha.. hepi new year bt kamu!

    1. FITRIHADI says:

      hihi angan-angan je tu.. thanks ya. happy nu year too

  10. RedBoys says:

    le. buatlah betul2. sure meletop dan trafik mencanak naik. upload plis. haha.

    1. FITRIHADI says:

      insyaallah nanti tunggu cukup mood baru buat heehee

  11. rina says:

    hahahah eppy new year..
    asal tahun baru je nak azam ehhhh…..

    azam ni mmg dari dulu azam ni je lah…
    nak dapat duit banyak2..
    nak bf lalalalalalaaaaaa haha

    1. FITRIHADI says:

      haha semua orang berazam nak dapat duit banyak.. tapi saya tak nak makwe..saya nak isteri.. baru indah hidup ni hehe

  12. Hanie Ly says:

    Arrr azam tadak… mau bagi ini budak cepat keluar je… hahaha ;P

    1. FITRIHADI says:

      haha tu azam gak tu. azam yang pasti tertunai hahaha

  13. echin says:

    azam azam malas nak berazam dah.hehe btw HNY :))

    1. FITRIHADI says:

      malas sebab azam tak tercapai ke hihi

  14. naim says:

    haha..lwak je..azam bru nk brenti tulih blog..hik3

    1. FITRIHADI says:

      apsal nak berenti? nanti kurang ar sorang blogger yang kreatif kat malaysia ni..

  15. fitri says:

    malas nak azam..nanti aku tak buat..hahaha

    slmt menempuh tahun baru fit..chill selalu mehhh =)

    1. FITRIHADI says:

      buat ar azam satu nnti jadi pemangkin semangat nak idup..azam nak kahwin ke hahaha

      thanks..chill bro!!

  16. Izwan says:

    ada bakat gak berkomik2 nie.. hehe.. azam aku tak de lagi.. haha.. target ada r.. sama ke ?

    1. FITRIHADI says:

      hehe pakai web application je tu.. target dengan azam tu sama ar

  17. razfira says:

    comel gak komik yg kamu buat tu

  18. arek says:

    alamakk..asal video je youtube aku xleh tgk, kena blok daa kt opis..ape2pun hanis zalikha mmg ngetop dan hot hahaha

    1. FITRIHADI says:

      ouh thanks bro..aku dapat dah idea untuk entry seterusnya hehehe

      yup hanis zalikha adalah bidadari melayu yang tak mampu di gapai oleh rakyat biasa hehhee

  19. pilotHans says:

    fuh meletup..ooo ni rupenye vid yg joe bisik2an wat kt midV ea…same laa fit..aku pun xpi sbb ade hal lain..yelah ckp last minute….org mmg weekend slalu dah de plan in advance..huhuhu..

    cheers

    1. FITRIHADI says:

      ohoo aku weekend takde apa nak buat tapi sebab stay melaka memang agak susah nak turun kl.. adeh tu yg tak pernah lagi gi mana2 gathering…


LIKE KAMI DI FACEBOOK