Jan 092011
 

hey korang.. okay ni freebie untuk bulan January.. sorry lambat sebab busy dengan hal daftar subjek kat universiti.. then kena susun jadual lagi..

okay.. untuk freebie bulan ni I got something yang berguna untuk korang. Seketul keyboard low-profile multimedia PowerLogic Xenon Edge. Actually memang sangat berguna sebab dia ada banyak shortcut key yang memudahkan korang untuk masuk apps tertentu dan juga ada button volume.. nak slow atau bingit korang punya volume, korang pusing je button tu.. dah macam studio je kan hehehe

Maklumat lanjut korang boleh terjah PAGE NI!

keyboard multimedia powerlogic xenonedge
Ni ler barangnya.. Aku pos sekali kotak dan cd installer PERCUMA..haahaa


Bagaimana nak menang?

Tak susah, korang sambung je ayat ni “Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau…” sambung je la berapa banyak ayat yang korang nak sambung. Tinggalkan slogan korang yang paling kreatif tu di ruangan komen bawah ni. Dan of course yang paling kreatif akan memenangi keyboard MM tu. Tarikh tutup adalah 31 Januari 2011. Clear?

Oh slogan tu korang boleh bagi cadangan untuk penambahbaikan blog ni ke atau apa-apa cadangan ar yang best.. yang kelakar pun takpe janji kreatif.. okay! Have a nice year!
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Kupon Diskaun Di Pizza Hut Pada 13, 14 dan 15 Jun 2011 (Untuk Delivery & Take-Away je)

Comments

  1. fina fento says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau dia buat komik yang lain daripada yang lain ke, atau apa – apa jelah yang lain dari yang lain sebab tuanpunya ni pun macam lain dari yang lain sikit..sekian..komen yang lain dari yang lain sket dari orang lain..makasih

  2. Heidi Shafiq says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau lu wat satu watak kartun dan kartun tu akan muncul dalam setiap entri lu.. pastu lu bubuh dialog2 klaka yg lu slalu buat untuk membantu penyampaian cerita lu.. mesti gempak la beb.. lu kan kreatif tahap gaban.. i loike.. :)

    [sedang mengorek hidung sambil mata menjeling ke tepi memandang blog Fitrihadi.com]

  3. akubiomed says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau ada video clip seperti secene Hitler mempunyai unsur nasihat kerana ia memberi kesan didalam kelucuan ada unsur nasihat.

  4. sW33tDaRLinG says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau gambar kartun kat kiri kanan tu nampak dengan lebih jelas, sebab tak puas hati betul tak nampak sepenuhnya… hehehehe

  5. sW33tDaRLinG says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau takde button more langsung untuk entry² dalam blog ni, tak kira pendek ke panjang ke, lagi senang kalau pamerkan terus isi perut entry tersebut… kadang² visitor ni [aku ler tu] malas betul tangan nak tekan button MORE ker READ MORE ker…. sekadar pandangan

  6. Kodet says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best dengan freebies yang menarik perhatian ramai dan anda patut ping entri anda pada jam 12 malam . Selain itu letak lagi button older post supaya lebih senang org nk tgk older post . Letak sama shoutmix menggunakan slide… itu sahaja

  7. lina says:

    wah!! menarik!! nak try lah!!

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau lebih banyak kontest dianjurkan! selain itu, blog ini juga akan lebih menarik sekiranya susunan gajet di sidebar lebih teratur. mungkin boleh dibahagi kepada dua sidebar dimana kedua dua sidebar mempunya fungsi berbeza. so, senang orang nak cari~cth : sidebar kiri, tentang diri anda dan blog (follower ; shoutmix dll) manakala sidebar kanan berkenaan Ads, account facebook dll~

  8. RedBoys says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau ko huduhkan lagi blog ni. Jadi, blog akulah yang paling cantik. haha. ~ boleh terima tak slogan ni?

  9. matjoe says:

    perghh, ada contest maaa.

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau dia
    1) buat lagi byk contest yg boleh menang superbike cbr1000rr, tak payah aku buat budget 7 tahun aku nak pakai superbike guna separuh dari income pasif aku. mesti aku yg buat entry ni bersungguh2.
    2) ada 1 slot komik @ lawak yg berkaitan dgn everyday life as a student. 2 minggu 1kali keluar pun ok
    3) tetiap bulan tukar header dan blog layout. kali ni biru, bulan depat pink, baru kontra
    4) cari awek dan buat entry jiwang utk awek tercinta.

  10. zik says:

    “Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau ada buat liveblogging, sekali sekala, ataupun story sedikit kehidupan seorang pelajar campus di U… sekian..

  11. ahsfantasy24 says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau entrynya seimbang untuk kehidupan seharian, bila terserap ilmu, pengajaran, penghargaan, kritikan membina, larangan, ingatan dan nasihat. Pembaca yang dihidang dengan pelbagai hidangan tidak akan jemu untuk berterusan singgah di sini kelak.. :)

  12. Fman says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau dia kurangkan post yang ada gambar cewek yg tak tutup aurat,sbb ia boleh generate dosa free,aku juga jd mangsa..keh222

  13. azrieazhar says:

    blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau kau buat video animasi. sbb kartun yang kau buat dah gempak. so apakata buat videon animasi pulak. xpun .gif kartun kau instead of amek kat internet. confirm lagi gempak! :)

  14. yangbaik says:

    Blog Fitrihadi.com akan bertambah best kalau blog yang dah best ni ditambah baik lagik – suke2 jer bagi komen … tersesat pulak kat sini. .. hik3


LIKE KAMI DI FACEBOOK