Jan 302011
 

Letih

Yupp saya baru sampai perlis semalam. Jadi, semalam rasa letih dan tak bertenaga. Jadi banyak habiskan masa depan TV. Maaf kerana tak sempat online, update blog dan blogwalking. Insyaallah lagi sehari dua saya terjah korang dan update blog ni kerap-kerap. Takpe cuti panjang lagi kan hehe

tidur taking a nap photo picture image sleep on work working
“Kroihhh…”


Perak

Erm actually my kakak still di Perak sebab sekolah dia ada mesyuarat apa ntah. So better gi sana sebab kat Perlis ni sunyi je dok sorang-sorang. Dan nanti dia nak balik Perlis, boleh aku jadi driver dia. Hoohoo driving is a pleasure!

Surat Cinta Dari PM

hehe aku pun dapat jugak.. surat cinta dari PM. dia tulis ucapan hari raya cina..tapi ntah la aku dapat email tu dari saluran mana..maybe twitter maybe facebook.. aku pun kurang past.. tapi email tu masuk dalam ke dua-dua email personal dan email blog aku.. erm pelik.. dan bagi yang tak dapat tu ni aku kasi share sneak peak surat tu :)

Semoga di Tahun Arnab ini, kita akan sentiasa berada dalam suasana penuh kemakmuran, kebahagiaan dan juga dianugerahkan kesihatan yang sempurna.

Selamat Tahun Baru Cina, Gong Xi Fa Cai!

Ikhlas daripada
Najib Razak & Keluarga

Last Words

Erm doakan saya selamat dalam perjalanan. Thanks kepada korang yang backlink dan share artikel-artikel dalam blog saya ni. Dan thanks jugak pada yang maih berkunjung ke blog ni walaupun tak update. Nampaknya ramai yang terjah entry Fatin Liyana tu..bleh tengok kat list most view di sidebar tu.. wuuu hot jugak dia ek :)

okay.. selamat jalan. Take care! See you when I see you :D

P/s: Erm projek cuti sekolah? Mungkin tulis mini-novel. Pasal budak sekolah. Baru buat intro 3 pages. heehee dulu pernah buat novel budak Universiti di Australia. tapi separuh jalan je.. adehh harap-harap yang ni boleh habis…

(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  My 10 Wishes Buat Masa Ini..

Comments

  1. ann says:

    dapat jugak…pelik gak dpt dri mane address emel aku tu..huhu

  2. yangbaik says:

    salam,
    wah dapat … jugak… 1Malaysia kan…

  3. anip says:

    aku xdapat pon, hehehe. nk kene cek email yang lain tgk..

  4. akubiomed says:

    Selalu dapat birthday greeting dari JobStreets haa…haa..

  5. rina says:

    huhuh kita pun baru balik dari bertapa nih,dah lama xjenguk blog.banyak tajuk menarik kamu dah buat rupanya….

    oh minat menulis gak eh…hehehe..skrg dah xlarat nak mengarang novel, kita mampu karang cerpen je ler

  6. mye says:

    dapat gak email tu..
    dia send kt email opis.. :)

  7. MDHAFiZ.NET says:

    teruskan berblogging bro.. :)

  8. nabilah_2908 says:

    sy pun dapat juga email tu…

    yer la pelik…sy ada 2 akau email..dua2 dapat…dari sumber mana pun tak sure la…

    oh..minat menulis juga ye…chayok..!!

  9. serol says:

    perak kat mana bro? meh2 singgah taiping

    1. FITRIHADI says:

      umah kakak aku kat kemunting..eh dah dekat ar tu, kan.. nanti ar weekend kalau aku balik sana aku gi terjah bro heh

  10. zik says:

    aku ada dapat juga.. cuma tak sempat baca.. dah delete , kejam siot aku ….

  11. mie says:

    gue suka kalo bab claim2 ni..
    eheheee

  12. rie says:

    xsabar nk bc novel ko..hehe

    1. FITRIHADI says:

      erkk novel ni pn separuh jalan.. tgk ar dulu

  13. anati says:

    aku tak maafkan. wakakaka.. nnti aku smbng2 balik ngn organizer gathering tuh.. apa2 hal. paling lewat.. isok aku gitau ko lain. :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK