Jan 092011
 

Kejadian sebenar berlaku di sebuah rumah dua tingkat di mana terdapat satu keluarga yang bahagia sedang bermain bersama-sama. Jam dinding menunjukkan sudah melewati 8.00 malam. Suasana yang riang ria tiba-tiba bertukar menjadi sunyi sepi dalam sekelip mata. Riak wajah anak kecil ini menggambarkan suasana tersebut…

gambar kapal terbang sangkut kepala ngeri


hehehe ok I admit that I miss this girl and my family so much.. ntah camna kapal terbang yang dia main tu tiba-tiba sangkut kat rambut dia.. kesian… Untuk pengetahuan korang, bagi yang belum kenal, dia ni anak sedara aku. Nama dia Aimi Najwa. baru nak masuk 4 tahun kot kalau tak silap. Cun tak cun tak? haahaa

Erm nyesal lak aku balik Melaka awal hari tu.. adehh takpe.. apa pun cuti raya cina ni aku dah beli tiket balik kampung! Yahoooo!!!!

Korang camna?? dah beli tiket balik kampung ke blum?? kang lambat, takde tiket, beraya lah korang makan meggi je hiihii eh chinese je ar yang beraya.. apa aku mengarut nak beraya ni? adehh chow dulu..kang lagi banyak aku mengarut :p
(Visited 96 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Keputusan Kemasukan Pengajian Ijazah Dah Keluar. Saya Dapat…

Comments

  1. Kodet says:

    hak2…igtka kapal terbang btul2…nice pranks

  2. Sikit sikit nak balik. sikit sikit nak balik. ngade. HAHAHA

  3. RedBoys says:

    haha. mati-mati aku ingatkan kapal terbang real. bagus. satu cara nak tarik pembaca tahu kisah dibalik tajuk. akan aku buat entri nanti.

  4. Ali ridha says:

    juru terbang tiada.
    budak tu main terbang je.
    sekali terkena kepala dia.hii.

  5. zik says:

    kesian adik tuh…. kapal terbang tuh lain macam jer… macam shuttle cock lah pulak…

  6. fitri says:

    aku ingat ko edit fotoshop tadi letak kapal terbang tu atas pale die..hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK