Jan 142011
 

Nak dijadikan cerita adalah suatu hari aku masuk hutan jap. Niat dihati nak meminang puteri Gunung Ledang. So, kena drive jip baru adventure. Biasalah bila dah dapat drive kena ar layan sket. Dipendekkan cerita, adalah kat satu selekoh tu aku mencilok dengan sopan lagi berhemah.. Tiba-tiba… PANG!!!!

batang keras kayu panjang tusuk


Woo mau terhenti jantung aku time tu.. mana taknya batang kayu tu dah ar keras. Sekali terkena kat tempat sensitif maunya aku takde keturunan dan zuriat..

tusukan batang keras kemuncak


P/s: Bersyukur kerana tempat sensitif aku sihat walafiat.. eh apa aku ngarut ni.. erkk cerita ni rekaan semata-mata. Korang jangan caya lak :p
(Visited 184 times, 2 visits today)
LIHAT JUGA:  23 Gambar Peter Crouch Yang Kelakar Tak Hengat! hahaha!

Comments

  1. apsal aku percaya boolat2?? hahahahah!

    1. FITRIHADI says:

      erkk sorry.. hehehe

  2. zuriey says:

    apa citer ni…makan dalam

    1. FITRIHADI says:

      erkk actually nak share gambar tu je… untuk menambahkan lagi perisa so reka ar cerita tu.. heheh sorry kalau terkena :)

  3. cimi says:

    pergh~ aku baru nak percaye nak anta msg tny ko sht x.
    =.=”

    1. FITRIHADI says:

      ouh kalau aku sihat ko tanak msg ar..huh :p haha

  4. matjoe says:

    hmm, entry hangit mcm eyriqazz nmpk

    1. FITRIHADI says:

      eh ye ke? hehehe kebetulan kot

  5. zhoprenia says:

    hahaha…mcm tu pun boleh. malang tak berbau. selamat cerita rekaan je.

    1. FITRIHADI says:

      alhamdulillah ni cerita rekaan je.. kalau betul terjadi memang trauma ar haha

  6. zul says:

    lawak ngeri…eeee, ngilu…

    1. FITRIHADI says:

      haha terasa gak ke bro

  7. sweet says:

    perghh ada yg kene lempang free ni kang. dah bderau darah tup2 cte tipu. chait!

    1. FITRIHADI says:

      heheh thanks sebab risaukan saya dan sorry sebab cerita ni rekaan je.. just nak share gambar tu je :)

  8. rina says:

    lol, apakah???

  9. MDHAFiZ.NET says:

    bahaya sungguh tu..haha :)

  10. netto says:

    hampir2 tertipu..hahaha

  11. fitri says:

    kalau masuk gol tu komfem kena amek anak angkat..haha

  12. pilotHans says:

    fuh, sket lagi tue……

  13. akubiomed says:

    Haa..haa..mujur tak kena kalau memang bengkak :-)

  14. RedBoys says:

    nasib aku tak tertipu. haha.

  15. zik says:

    kalau kena betul2 , tak kahwin dibuatnya.. ish2.. siot jer..

  16. arek says:

    perghhh..kena naya je


LIKE KAMI DI FACEBOOK