Jan 192011
 

gathering blogger melaka 12 2 februari 2011 intan hs
Saja Suka-Suka Nak Ngedit Gambo.. Buruk kan hahaha


Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Bagi menyempurnekan titah perintah blogger yang kacak dan molek ini. Setelah diperkenankan oleh Encik HS dan Cik Intanurulfateha, make adalah dengan ini saye mengisytiharkan bahawe tarikh hari Gathering bagi blogger-blogger negeri seluruh Melake dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannye telah ditetapkan pade hari;

Sabtu, 12 Februari 2011,
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
.

Hokay??? SMS kehadiran korang ke; 0127186471 – intanurulfateha. Blogger luar melaka pun boleh join kalau boleh datang jauh-jauh. Apsal takleh lak…

Sekian,

Wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh…

Sumber: Entri HS dan Entri Intan Nurul Fateha (Gathering Blogger Melaka).

P/s: woo kalau KFC, aku mesti datang beb haha tapi tak tentu lagi hari tu free ke tak.. so nak sebar je dulu berita ni.. hehe see you when I see you.
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Blogger Toh Tuan Tanah Meninggal?

Comments


LIKE KAMI DI FACEBOOK