Jan 082011
 

Nampaknya blog ni dah diikuti oleh 300++manusia yang langsung tak pernah tau bagaimana rupa batang hidung tuan punya blog ni. Yeahh thumbs up untuk korang dan untuk batang hidup aku hahaha

siapa follower ke 300 tu??? ni hah brader cool dalam gambar ni…

follower 300 fitrihadi


Kalau ikutkan dalam Google Friends Connect tu nama dia Mohd Roselaini.. dan blog dia adalah NEGATIVE46! blog dia memang best. korang patut check out blog dia. Aku rasa macam kenal je style dia blogging.. hehe takpe aku dan dia je tau.. korang lak gi terjah dia. larik!!!
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Trafik Blog Aku Untuk Mac 2011 | Pertama Kali Hampir Melangkaui Monthly Bandwidth Limit

Comments

  1. MDHAFiZ.NET says:

    aduh…terlepas sudah aku….. :'(

  2. matahari says:

    aku pun tak de batang hidung.

  3. Hanie Ly says:

    Alolooo blogin is about what u write…not how u look like dik… ;P tapi rasenye zaman skank nih org main follow jek memane blog yg dier jmp… skit je yg mai jenguk blk kot? :P

  4. rina says:

    oh mamat taylor swift plus twilight eheeeee

  5. RedBoys says:

    ramainya follower dia. haha. jeles i

  6. akubiomed says:

    Banyak tuh 300 follower. Congrats bro

  7. MrSwift says:

    Haha, tetiba pulak.

  8. zik says:

    300 dah.. cepat juga ya.. aku macam tuh jerla.. hehe

  9. arek says:

    300 daa..cemburu ni hahaha…


LIKE KAMI DI FACEBOOK