Jan 152011
 

Bicara tengah malam..

Erm ingat tak kes Auntie Fasha Sandha kita tu yang berbikini di Bali kerana mungkin merajuk dengan Jejai yang gi oversea sebab sambut birthday anak dia dengan Nora Danish? Korang ingat? Ingat tak kaler bikini Fasha Sandha? Ingat tak betapa gebunya kulit dia.. erkkk dosa beb dosa!!! Jangan dok bayang weh! Kalau korang bayang gak tu dosa korang ar. Me don’t want to campur-campur in your fantasy hokay hahaha

Actually aku nak korang fikir, kerana Fasha Sandha berbikini perlu ke korang jaja gambar dia tu? Tempek kat blog, pastu promote kat serata pelusuk Malaysia. I mean korang buat dosa kering? Macam tu je… uihh kengkadang teknologi pun tak ngam dengan agama. korang kena ingat tu.

gambar dialog bikini fasha sandha gebu separuh bogel bali jejai

Sekali korang sebarkan gambar tak senonoh kat blog korang maka bertebaranlah dosa korang yang datang dari segenap pelusuk lapisan pengguna internet. Aku kesian gak dengan rakan seagama aku yang mudah-mudah je tambah dosa free. Kalau dosa seketul dua tu ok lagi. Ini mau berkilo-kilo dosa datang dengan hanya sebarkan gambar tak senonoh wanita lain. Ngucap weh ngucap..

LIHAT JUGA:  (Komik) Kisah Sedih Budak Yang Dilahirkan Dengan Pengorbanan Seorang Ibu

Earning yang korang dapat dengan sebarkan gambar tak senonoh tu macam mana kira? Erm aku tak tahu nak kata apa. Aku tak berapa sure sangat sebab ilmu agama aku takdelah tinggi mana. Tapi kalau dah melibatkan benda negatif apa aku boleh kata lagi..korang fikir lah sendiri…

Siapa-siapa ada tempek gambar Fasha Sandha berbikini kat blog tu harap buang le sebelum bahu korang kena tanggung dosa berkilo-kilo bila visitor korang tengok.
Akhir kata dari aku, hentikan penyebaran gambar tak senonoh untuk elak dosa kering bertambah! Sekian terima kasih…

(Visited 29 times, 1 visits today)

Comments

  1. SyedGraphix says:

    stuju2!! kami tidak menyokong penyebaran gmbar x snonoh! XD

    1. FITRIHADI says:

      hehe TQ sbb support :)

  2. trafik punye pasal..isu2 camni lagi la diorang suka. ish2..entah mana la pg ota kebanyakan blogger skrg..

    1. FITRIHADI says:

      haha nak tarik trafik okay je.. jangan tarik dosa.. kengkadang aku pun rasa nak buat gini gak.. tapi bila fikir balik ermm kang tak berkat idup…

  3. fendidahada says:

    aku pun sokong jgan disebar gambar tu,.dalam diam kita buat dosa nanti,…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah dosa bukan dapat seketul dia.. lagi ramai yang tengok lagi banyak dosa kita dapat… uiii

  4. mknace says:

    :) :) :)
    like
    terbaeekkk!!!!

    singgah pagi dari mknace unlimited

  5. RedBoys says:

    betul tu bro. nasib aku tak terjebak sama. huhu

    1. fitri says:

      banyak lagi entri lain bleh buat..apasal la topik fasha sandha jugak dipilih..huhuhu

  6. akubiomed says:

    Setuju sangat sama juga bukan setakat di blog. Kalau ada ditempat-tempat lain pun perlu dialihkan

  7. zik says:

    bukan pasal fasha n bikini jer.. kalau boleh jangan ada gambar2 yang seksi meksi jer… tak pasal2 aku pun dapat dosa… huhu..

    1. fina fento says:

      betollllllllllllllllllllllll

  8. fina fento says:

    betul3..fit, button like dok kat atas slalu tak prasan laa

  9. fitri says:

    tak payahla tepek gamba yang mengaibkan tu..dosa sendiri dah berlambak tak kan nak ditambah lagi btol tak?

  10. arek says:

    masalah betul artis ni..dia kesal sebab gamba kuar tenet bukan kesal pakai camtu..apedaaa

  11. suri says:

    tak suka seksi2 pening pala.. baik pic tudung sjuk mata pandang hee..

  12. suri says:

    bahaya.. senang2 dpt dosa huuu..
    mcni kena adakan satu kempen ar huuu

  13. yumi says:

    senang je dpt dosa free……..


LIKE KAMI DI FACEBOOK