Jan 012011
 

Okay I know I’m late but betul ke berita ni? Baru je tengok lakonan dia dalam cerita Tiramisu di TV3 kul 6.30 tu.Nampak sihat je. Macam tak caya lak dia ada sakit jantung…

gambar faizal yusof dalam kenangan


erm bagi yang belum kenal actually faizal yusof ni bekas suami Nana atau Siti Nordiana. Dan juga berlakon dalam cerita Adamaya. Such a huge lost for dunia hiburan Malaysia kerana kehilangan lagi seorang pelakon mantap yang menyerikan sesebuah cerita..

Dengar kata, beliau menghembuskan nafas terakhir di Hospital Pusrawi, Kuala Lumpur, dalam kul 2.30 petang tadi..

Apa pun diharap keluarganya sabar dan tabah menghadapi berita ini. Salam Takziah.

– Al-Fatihah –
(Visited 54 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Tonton Maharaja Lawak Mega Minggu Pertama 1

Comments

  1. fina fento says:

    Innalillahiwainailaihirajiun..

    ajal maut ditangan Tuhan kan..

    moga Faizal dicucuri rahmat-Nya..aminn

  2. Ali ridha says:

    Semalam kira baru lagi.
    lama aku tak dengar
    perkembangan Faizal yusof.

    aku minat semasa beliau
    berlakon manja lara.

    Tahziah…………………….

    1. FITRIHADI says:

      aku kenal dia masa dia berlakon jadi perempuan tu hahha

      apapun dia dah takde.. innalillah..

  3. Ali ridha says:

    aku langsung tak tengok
    cerita Adamaya.

  4. Ali ridha says:

    Sakit jantung ni berpunca
    dari pelbagai punca.

  5. naim says:

    hah..dia ni meninggal da..hurm..alfatihah…

  6. akubiomed says:

    Ucapan takziah dan sedekah Al Fatihah kepada arwah supaya ditempatkan bersama-sama orang yang beriman

  7. fitri says:

    makin ramai yang meninggal di waktu umur masih muda..

    giliran kita entah bila..moga roh arwah dicucuri rahmat…

    1. RedBoys says:

      sebab dh ajal dia. tak kira muda atau tua.

      1. fitri says:

        yup btol tu…


        RedBoys:

        sebab dh ajal dia. tak kira muda atau tua.
        Entri RedBoys yang best! – Kisah Orang Pertama

  8. RedBoys says:

    dh ajal dia. tapi luaran dia nampak sihat saja. takziah buat dia.

  9. YobSumo says:

    Semogo rohnya ditempatkan di kalangan mereka yang beriman. amin.

  10. hazwan says:

    al-fatihah untuk arwah….
    takziah untuk keluarga….

  11. Hanie Ly says:

    Innalillah… Ajal maut di tangan Tuhan kan…

  12. serol says:

    aku tak pernah tengok adamaya. tapi aku kenal arwah ni berlakon dari cerita2 lain.

    1. Ali ridha says:

      sekali pun aku tak tengok
      Adamaya.

  13. MDHAFiZ.NET says:

    ajal maut x kenal usia.. :)

    1. Ali ridha says:

      usia muda pun dah boleh jalan.ni kan
      pula Rempit jalanan.

  14. zik says:

    alfatihah.. ucapan takziah diucapkan buat keluarga arwah faizal yusof…

  15. pilotHans says:

    al-fatihah……….umur 33 jer..wat rase takut yg idup ni sementara jer..n xsemestinya tua br mati…. *errkk

  16. Melati says:

    Al-Fatihah… semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang beriman… InsyaAllah

  17. Ali ridha says:

    mudah-mudah roh beliau
    dicucuri rahmat.

  18. Ali ridha says:

    Adamaya aku tak pernah tengok.iklan tu aku mengaku tengok.


LIKE KAMI DI FACEBOOK