Jan 122011
 

*Buntu.

Korang baca tajuk di atas… kenapa jadi camtu? Fitrihadi.com takde dalam google search. Tapi dalam yahoo dan bing ada je.. erm pelik.. kalau blog saya tersenarai dalam google search mesti mudah orang nak masuk blog saya.. adehh saya dah membazir banyak masa dan trafik. Patutlah blog kurang berkembang dan kurang dikenali.

gambar sakit kepala pening


Ada siapa-siapa boleh cek atau setkan blog ni masuk dalam google search? later i’ll buy u a coffee.. :)

Letih. Mau tido.. bye…
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  What happening in 2010 for Fitrihadi.com? Controversy? Hitler? Contest?

Comments

  1. phreak-id says:

    Haah. aku jumpa fitrihadi.blogspot.com je. Dah tanya dengan server (domain) provider?

    Terbaru > Tahniah Dr Rozmey > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

  2. fitri says:

    alamak aku nak aja pun tak reti..hehe..aku stll ade cuma tak dapat sitelink je..

  3. RedBoys says:

    huh. pelik ni. kes yang jarang2 berlaku. jangan tanya aku. aku pun taktahu. maaf tak dapat bantu.

  4. […] Fit Shop Tips Blogging | Tutorial Blog | Bloggers | Hiburan | Filem-Filem | Lagu Best | Tips Jimat | Tips Lelaki | Tips Teknologi | Teknologi | Remaja | Kelakar « TOLONG RT & SPREAD! Blog Saya Takde Dalam Google Search. Kenapa? […]

  5. ina nazir says:

    berapa lama dah tukar kepada .com??

  6. […] Blog Fitrihadi.com Sudah Masuk Google Search.. Thanks god!!!! Semalam aku ada merajuk dengan Google pasal blog aku tak tersenarai dalam Google index search. Sampaikan aku rasa nak tutup je blog ni. […]

  7. pilotHans says:

    japgi ade laa tue…glitch jap jer tue..

  8. zik says:

    erm mungkin amik masa… tunggue jer…


LIKE KAMI DI FACEBOOK