Jan 142011
 

Semalam aku ada merajuk dengan Google pasal blog aku tak tersenarai dalam Google index search. Sampaikan aku rasa nak tutup je blog ni.

tapi baru je tadi aku search kat google “site:fitrihadi.com” dan hasilnya….tadaa…

google search engine photo


yeahhhh.. aku rasa macam nak kahwin je hahaha apa kena mengena kahwin dengan happy ni?? gatal aih.. haha aku just happy je.. aku takde siapa-siapa aku nak kongsi benda happy ni. Aku ada korang je untuk kongsi kegembiraan aku.. yeahhh ;)

okay tu je aku nak bagitau.. kepada yang tolong bagi cadangan tu aku ucapkan terima kasih sangat-sangat.. thanks korang sebab buat aku explore seluruh google webmaster tu dan cuba segala method yang ada.. aku rasa aku lupa nak buat site-reconsideration masa mula buka blog ni.. sebab tu domain name fitrihadi.com yang dah lama expired ni google tak jemput balik masuk enjin Google diorang.. semalam baru buat site-reconsideration. after 24 hour diorang dah solve.. yeahhhh

gambar terima kasih thanks thank you ucap


Akhir kata, thanks sekali lagi kepada korang yang datang membantu. Tanpa korang siapalah Fitrihadi.com.. Alhamdulillah amin.. :)
(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Malware Attack Notification Turut Menyerang Kepada Blog Yang Tak Pasang Innity.

Comments

  1. fina fento says:

    wehuuuu..sama – sama :D

    tahniah tahniah :D

  2. hazwan says:

    tahniah bro….

  3. sara says:

    tumpang gumbire jugak lah yea.

  4. TenangSudey says:

    tumpang gembira.. tahniah… moga lepas ni dpt google punyer page rank n alexa rank yang nice plak

    1. FITRIHADI says:

      insyaallah dapat..tengah kejar mengejar ar ni.. hehe

  5. fitri says:

    tak masuk search engine boleh sasau dibuatnya..mana trafik nak dtg tol tak..pape pn tahniah fit

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu.. sekarang dah banyak keyword datang dari google..yeahh :)

  6. MDHAFiZ.NET says:

    wah..seronok benar fit.. :)

  7. rina says:

    yeayyyyyy,hanya boleh bersorak untuk kamu je…hehe maklumlah xreti sangat bab2 nih

  8. kyuubi says:

    tahniah akhirnya selesai gak mslh. moga lebih success pas google dah kenal fitrihadi.com :)

  9. pilotHans says:

    slama xde ke..hairan………dia pening skejap je tue..huhu…anyway congrats ^_^ Alexa rankin pun -3juta dr aku…xkan xde dlm google..mane logik! haha

    1. FITRIHADI says:

      hehe thanks.. alexa tu dia kira trafik blog.. bukan kira google punya rank.. lega dah bila blog ni masuk google

  10. akubiomed says:

    Welldone bro. Akhirnya sitemap sudah di index oleh Google

  11. RedBoys says:

    cayalah bro. kongsilah kegembiraan bro tu dengan belanja aku makan kepsi. haha

    1. Ali ridha says:

      Nasi goreng kampung jadi la bro..

    2. FITRIHADI says:

      kepsi?hoho macamlah aku baru dapat gaji pertama..

  12. zik says:

    hebat2.. nasib baik au baca dari belakang.. kalau tak mengangga dibuatnya.. huhu

  13. Ali ridha says:

    kenapa tak hantar url pada google awal-awal dulu.

    1. FITRIHADI says:

      url tu dah lama hantar.. kan domain aku ni kutip dari sedoparking.. so pernah masuk google.. bila dah expire..google buang dari search engine diorang.. but now domain ni idup balik, actually kena gitau google yg domain ni hidup. sebab tu aku buat site-reconsideration tu baru2 ni…maybe sebab aku lupa buat site-reconsideration tu kot..tu yg tak masuk search engine google sebelum ni..

  14. FITRIHADI says:

    Thanks korang for all your wishes hehehe :) now dah ada ramai keyword datang dari google yeahhh


LIKE KAMI DI FACEBOOK