Jan 162011
 

Just short update.. dah lama dah aku dapat award ni tapi lupa nak tayang-tayang serta menunjuk kat korang. hahaha teruk sangat aih meninggi diri.. tak baik woo… sorry ek.. award ni datangnya dari sedara monmon!

award seksi
Siapa buat banner ni? lawa sangat aih.. heehee


apa nama kamu punya blog?
Hidup Apsal Nak Serius? Chill la beb!

kenapa kamu letak tuu sebagai title?
Sebab ayat tu untuk aku dan kepada pembaca blog ni. Erm hidup aku penuh duka. So kena chill skit. Blog ni umpama ubat stress aku lah heehee

siapakah teman yang paling kamu sayang?
Fitrihadi.com.. (erk gila ke apa suka kat blog.. bukan bleh kahwin pun :p )

kenapa kamu sayang dia?
Sebab dia pandai buat aku happy haha (mamat ni gila ke apa?)

tag enam orang dalam award ni :
Siapa rasa takde entry nak buat tu meh aku tag korang. Hah buat ar…

P/s: Err siapa-siapa yang ada bagi award kat aku tu bagitau ar.. jangan senyap macam mouse komputer ni. Lagi tak digerak, lagi tu ar dia dok senyap je.. adeh.. hehe :)
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

Comments

  1. PinkyLucia says:

    aku tak de masa nak date. setiap hari adalah weekdays. haha.

    1. FITRIHADI says:

      tengah belajar lagi ke sampai takde masa nak update?

  2. rina says:

    kita 24 hours online hahah

    1. FITRIHADI says:

      woo bagus ar.. bleh tolong update blog ni heheh

  3. razfira says:

    yeaa dpt award.. tahniah2

  4. Anip says:

    huhu~ ramai x on9, tu pelik tu. heheh

    1. FITRIHADI says:

      weekend memang tak ramai ar yang online.. sebab tu trafik jatuh je…

  5. fitri says:

    musim dapat award tak sehangat dulu..dulu berlambak orang nak bg award..tapi pastu kena tag yang lain la..hahaha

    1. akubiomed says:

      Kena tag itu yang den lomah :-)

    2. FITRIHADI says:

      haha nak menge-tag tu ar yang malas sket..

  6. RedBoys says:

    baru aku perasan. sekarang dah tak ramai yang bagi award.

  7. zik says:

    comelnya award nie… elmo merah.. hehe…


LIKE KAMI DI FACEBOOK