Dec 172010
 

Hello Piston Pecah dan korang semua!

Korang pernah dengar lagu ‘Fa Americano’ kat Hitz.fm? Actually lagu tu lagu klasik lama yang diorang ubah ikut rentak terkini atau dengan kata lain diorang buat lagu rap. heehee first time saya terrr-tengok video muzik yang kelakar ni kat youtube. tup tup lagu ni kuar kat Hitz.fm. OMG! Diorang pun nak sengal gak ke pasang lagu ni. adehh

fa americano we no speak america carosone


Nak tau apa yang sengalnya video muzik untuk lagu ni? Jom tonton. Yang original punya ada kat bawah sekali! Enjoy!!!



Amacam. Bagi aku lah, aku rasa macam nak hempuk je screen ni tengok aksi diorang yang telah di edit tu. Hampeh tul sapa yang edit video ni. Pandai dia buat bagi jadi kelakar. Kalau rasa nak tengok versi suci dalam debunya tu meh tengok bawah ni. Meh ar!



Siapa nak menjampi serapah sebab lagu ni sengal sila tinggalkan komen kat bawah ye. Fa fa americano!
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bila The Rock Merajuk Dengan Triple H. Hahaha!

Comments

  1. fitri says:

    aiyoo..lame gila tak dengar radio

  2. naim says:

    mmg sengal..haha

  3. pilotHans says:

    lagu ni mmg besh..x sangka ade original nyer version…cooL

  4. […] Menari Lagu ‘We Speak No Americano”… Terbaek!! Ingat lagi tak entry ‘(Video) Aksi Dalam Video Muzik Paling Sengal Abad Ni! Heehee‘ ni? haha kalau belum baca dan tonton boleh gi tonton dulu. Tadi aku youtube-walking […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK