Dec 272010
 

Orang kata blog yang syok sendiri suka letak lagu atau video muzik yang diorang suka. Hokay! hari ni aku nak syok sendiri. Aku pun nak letak lagu yang aku suka. Korang tak suka?? Ada aku kesah? wekk :p

angel wing
hah ni pun gambar nak syok sendiri. awat? takleh ka?


Lagu ini maybe melambangkan apa yang aku rasa.. aku rasa siapa yang buat lirik ni memang sekepala dengan aku ar.. Lirik ada kat bawah video. Sila hafal sampai boleh bawak mimpi dan mengigau nyanyi lagu ni masa tengah tido! Dan kepada pakwe-pakwe sporting dan chillax tu boleh ar nyanyi kat makwe korang. mesti cair yokk!



When I see your smile,
Tears run down my face
I can’t replace.
And now that I’m strong I have figured out,
How this world turns cold and it breaks through my soul.
And I know I’ll find deep inside me,
I can be the one.

I will never let you fall.
I’ll stand up for you forever.
I’ll be there for you through it all.
Even if saving you sends me to Heaven.

It’s okay. It’s okay. It’s okay.
And seasons are changing,
And waves are crashing,
And stars are falling all for us.
Days grow longer and nights grow shorter,
I can show you I’ll be the one.

I will never let you fall.
I’ll stand up for you forever.
I’ll be there for you through it all.
Even if saving you sends me to Heaven.

‘Cause you’re my, you’re my, my
My true love, my whole heart.
Please don’t throw that away.
‘Cause I’m here for you.
Please don’t walk away and,
Please tell me you’ll stay.
Stay.

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I’ll be okay,
Though my skies are turning gray

I will never let you fall
I’ll stand up for you forever
I’ll be there for you through it all,
Even if saving you sends me to Heaven

I will never let you fall.
I’ll stand up with you forever.
I’ll be there for you through it all,
Even if saving you sends me to Heaven.

P/s: Cinta tu apa ek?
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) I Could Not Ask For More - Edwin McCain

Comments

  1. cimi says:

    cinta itu.. er aku pon xpasti la..

    1. FITRIHADI says:

      cinta tu memeningkan.. tapi kahwin tu sepatutnya yang indah..kan?heehee

      1. naim says:

        x lama lagi la fitrihadi ni..hoho

        1. FITRIHADI says:

          insyaallah kalau ada rezeki.. heehee

  2. Hahaaaaaaaaaa! lagu feveret sy nihh. men curik curik lakk. HAHA

    1. FITRIHADI says:

      haha biar ar :p

      thanks sebab share lagu tu kat blog.. best lagu ni heehee

  3. […] ?? nuffnang_bid = "99296ade9c798c186b780b0ef50df4f4"; « The Red Jumpsuit Apparatus – Your Guardian Angel […]

    1. FITRIHADI says:

      yupp memang best..sbab tu aku share :)

  4. zik says:

    cinta itu sebuah coklat… kadang ia manis.. kadang tak sedap.. sebab dah basi.. tuh jer… aku no idea.. hee

    1. FITRIHADI says:

      eh coklat bleh basi ke? heehee

      1. zik says:

        boleh la..dah takda orang makan…duk biar gitue jer.. keke..

        1. naim says:

          cinta itu macam sambai belacan..

  5. fendidahada says:

    nice song..aku suka sangat

    1. FITRIHADI says:

      haha bleh download ar.. memang best

  6. RedBoys says:

    cinta tu sekeping gula2 kapas. haha. takde idea. :D

  7. phreak-id says:

    boleh jadi blog cinta macam ni. hahaha

    Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

    1. zik says:

      boleh jadi.. tapi kadang2 jer… ikut mood tuan blog nie..

  8. naim says:

    kiranya aq suka syok sniri ltak lgu maher zain la ye..hik3

  9. Newbie says:

    pergghh…aku sgt suke lagu ni….


LIKE KAMI DI FACEBOOK