Dec 312010
 

Dah nak masuk tahun 2011. Hari ni hari jumaat. Hari terakhir tahun 2010. Jadi saya nak buat sikit penghargaan kepada Nuffang kerana dalam tahun 2010 tu adalah saya guna duit dari nuffnang ni sebagai duit poket a.k.a. duit belanja makan dan minyak motor selama sebulan.

earn more nuffnang prove


yup just RM367.. cukup weh untuk sebulan aku idup kat universiti sini. belanja makan dan minyak motor.. well for this new year celebration, I wanna thank you so very much to NUFFNANG sebab help me support my duit poket here at universiti.

“Nuffnang! You’re rocks!”

current earning?? baru capai Rm200.. erm dari Ogos tu hingga sekarang I made RM50 per month dengan Nuffnang? Oh harap after this dapat ditingkatkan lagi.. I really need money to live here..

P/s: Jadi apa pencapaian korang dengan Nuffnang? atau other freebies from them? share ar dengan aku :)

(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Maaf Bagi Yang Nak Tengok Video Perkahwinan Nur Nadia SM Nasimudin.. No More On This Blog..

Comments

  1. naim says:

    perh! memang mengancam ko punye earning..mmg menampung khidupan di u btul..huhu

    1. FITRIHADI says:

      tu pun lama gak..bukan senang nak capai banyak tu.. alhamdulillah rezeki lebih :)

  2. zik says:

    wah banyakknya.. aku pun tak tercashout lagi… sabau jerla…

    1. FITRIHADI says:

      berusaha bro… kalau tau ada buffered earning, time tu lah nak kejar trafik.. tapi apa pun biar ada kepuasan di diri.. jgn kejar trafik je.. heehee

  3. Amir Izzat says:

    salam. wah! memang..memang banyak! haha..

    oh ya! pencapaian aku dgn nuffnang. memang gembira.. hehe..sangat gembira mcm ko gak..hehe

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? tahniah gak ar.. mesti masyuk kan :)

  4. master says:

    wahh,, betul2 bagos eh…
    semoga terus berjaya…
    http://masterxstory.blogspot.com/2010/12/maksud-sombong.html

  5. eyriqazz says:

    yiezaaa…Nuffnang rocksss….

    1. FITRIHADI says:

      yup nuffnang the best :)

  6. Hanie Ly says:

    Wahhh bagus bagus…. rajin carik duit poket! Akak malas la dik… ;P nnt biler rajin baru nak try! Hehe

    1. FITRIHADI says:

      takpe.. akak kan dah ada gaji sendiri.. saya ni belajar lagi.. kena usaha sendiri..

  7. hazwan says:

    mantap ni..aku tak pernah cash out lagi nuffnnang…
    tapi sekarang ada rm169……..
    rase nak cashout jugak huhu
    baru 3-4 bulan aktif balik dengan blog..
    selama ni memang malas gila nak update,,

    1. FITRIHADI says:

      berusaha lagi ar bro..mesti bleh dapat lebih lagi :)

  8. serol says:

    aku 50 hinngit sebulan pun tak dapat kalau nk bergnatung kat blog yg 1 tu,..igt nak buat blog lain, tapi tak sure nak buat apa :D

    1. naim says:

      aq rm50 setahun x komfom..huhu

    2. FITRIHADI says:

      buat ar lain yang rasa2nya boleh popular.. kalau jadi caranya mesti masyuk

  9. Miza Yusof says:

    tahniah fitri :) bila lah miza nak merasa earning sebanyak ni. hehe

    1. FITRIHADI says:

      thanks..erm kena berusaha lebih lagi ar..insyaallah boleh punya

  10. Izwan says:

    duit sem baru tu ~

    1. FITRIHADI says:

      sem baru?? woo dah habis buat belanja sem lepas ar heehe

  11. Affan says:

    Alhamdulillah, ok tu bro.
    Hehe. Aku, 12.50 camtu keh3. Lagipun aku baru je buang balik nuff, rasa tak serasi lah dengan aku hohoho

    1. FITRIHADI says:

      eh ok ar tu..erm kalau nak cuba yang lain terpulang lah.. aku mengharapkan nuffnang je..

  12. akubiomed says:

    Syukur ada juga rezeki dari Nuff. Saya masih sabar menanti :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah alhamdulillah lah.. :)

  13. fendidahada says:

    pergh…kencang..leh blanje ikan bakar ni bro…

    1. FITRIHADI says:

      erkk bab belanja yang berat sket..tapi tunggua ar nanti maybe ada contest..rajin2 ar join

  14. nazihahisa says:

    *jeles* >.<

    1. FITRIHADI says:

      erkk takdape ar..sket je tu..

  15. RedBoys says:

    pergh. masyuk. ratus tu.

    1. FITRIHADI says:

      tu pun makan masa gak nak kumpul.. hehe

  16. rina says:

    wahhh banyaknyaaa congratz!

  17. fitri says:

    wow..lajunye ko nye earning naik..alhamdulillah walaupun sikit tapi BE tak putus2 dalam dua bulan ni :)

    1. FITRIHADI says:

      wah ok ar tu… tarik ar trafik banyak lagi..

  18. Newbie says:

    banyak giler…jeles2…

    1. FITRIHADI says:

      boleh ar..tu pun makan masa gak nak dapat byk tu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK