Dec 122010
 

Hello

Ingat tak entry pasal sorang pelakon comey indonesia ni? And then tadi adalah blogwalking masuk blog kak intan. Terdengarlah lagu sorang minah ni yang cukup merdu dan buat aku rasa nak malayang je.

“Eh siapa minah yang nyanyi lagu ni?”

Lepas tu aku pun klik kanan dan pilih play on youtube. woah sekali keluar Nikita Willy rupanya! Kalau korang nak tau cewek ni lah first indonesian yang aku kenal kat TV. Time tu dia berlakon jadi budak sekolah gitu. comey bangat sih. heehee

but now sekarang dia dah besau ar. Dah dewasa skit. Bagi yang belum kenal ni ada gambar baru dia. dah matured pun! Nak kenal lagi silalah klik link entry di atas tu.

nikita willy, nyanyi, lagu, baru, indon, cewek, cantik
Nah!! tatapinlah puas-puas ya! heehee


Jom layan music videonya. Single barunya bertajuk KU TETAP MENANTI. erm aku rasa nak dedikasi lagu ni kat seseorang. My best friend since 2002. ok dia perempuan! huhu kantoi :p



Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu
Berjuta pilihan disisiku
Takkan bisa mengantikanmu

– chorus –
Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu jadi yang terbaik
Dan masih jadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarlah waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

(chorus)

Penantian panjang

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarlah waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu

P/s: I’ve no problem with life. But I’ve problem with love. Ermm… sunyinya hidup ni.
(Visited 37 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Hollywood Bakal Terbitkan Filem Nabi Nuh

Comments

  1. Hanie Ly says:

    Bukan main ko dik…siap dedicate lagu… org nye tau tak? ;P

    1. FITRIHADI says:

      erm ntah.. dia tak tahu kot..biar ar heehee

  2. Ali ridha says:

    siapa ya budak.aku dah lupa.

    1. FITRIHADI says:

      dia ni pelakon indonesia.. kira ngetop gak kat indon ni.. pelakon paling comel di sana heehee

  3. fina fento says:

    cececece..specialnya orang tu :D

    1. FITRIHADI says:

      haha kawan baik je pun.. :p

  4. akubiomed says:

    Ooh Fit beralih arah ker?

    1. FITRIHADI says:

      beralih arah dari siapa? lisa surihani? heehee

  5. phreak-id says:

    Waduh. comel bangat ceweknya..

    Terbaru >> 1) Nak Isteri Cun? 2) Blog Pilihan Malaysia 3) Prank Paling Gempak

    1. FITRIHADI says:

      iya comel bangat sih heehee

  6. naim says:

    huiyooo~~ hik3

  7. zik says:

    dah besar dah budak nih…cepat betul masa berlalu… huhu ..

    1. FITRIHADI says:

      umur dia sekarang16 tahun kot.. tapi dah nampak matang..

  8. mie says:

    1st time dengar lagu ni…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah lagu ni tak datang malaysia pun.. just dengar kat youtube ja

    1. FITRIHADI says:

      try ar.. tapi sekarang dia dah ada pakwe ;(

  9. hazwan says:

    boleh tahan comel

    1. FITRIHADI says:

      uihh dari dulu sampai sekarang aku tengok dia comel sungguh.. heehee

  10. RedBoys says:

    wah. comel bangat. hehe.

    1. FITRIHADI says:

      memang comel pun. kalau tak aku tak letak dalam blog ni heehee

  11. pilotHans says:

    wow, karen bangat….gua suka! haahah…add to my hot indo wish list..hahaha..thanks for sharing man…layannn

    1. FITRIHADI says:

      u’re welcome, man! :D

      1. pilotHans says:

        mane lg pictures? huhuhu…bgs laa..aku pun jenis usha org dr x famous ke famous..haha…..kadang2 yg rare n org tatau laa lagi besh..tp indo artist mmg byk yg gorgeous2…mlysia ada gak tp xramai sgt..balik2 org yg same.. jgn marah artis mesia..huhu

  12. fitri says:

    moga masalah tentang cinta tu akan selesai juga nanti..hehe

  13. MDHAFiZ.NET says:

    waduh……kangen ama si dia….

    1. FITRIHADI says:

      iyah sudah dibilang, pak heehee

  14. zuriey says:

    comelnya..tgk dia belakon memang cute bangat

    1. FITRIHADI says:

      yup betul tu.. geram ar tengok dia berlakon.. heehee

  15. Daus says:

    aii! ku akan menanti, hehe.. serius comel doe.. tergoda.. tapi indonesia .. :(

    1. FITRIHADI says:

      napa dengan indonesia?? diorang ok pe.. comel sih

  16. Kuwe says:

    eh ada gigi arnab lah. rabit.

    1. FITRIHADI says:

      haahaa tak kisah janji comey!!

  17. arek says:

    comel-comel..mintak sket hahaha

    1. FITRIHADI says:

      oh dia bukan untuk dijual :p

  18. zik says:

    nak sign …. agak dia kenal aku tak?? huhu..

    1. FITRIHADI says:

      gi ar berduet dengan dia..mesti ngam.. lagipun sora ko sedap heehee

  19. nama unik gila. mcm willy wonka lak. hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK