Dec 052010
 

Hello!

Perasan tak sebelum ni saya guna ‘salam’ di awal entry sebagai pembuka bicara. Tapi ada yang kata benda tu salah dan ada maksud tersirat. Ntah ar betul ke tak. Orang kata kalau was-was baik tinggalkan. Jadi better guna ‘hello’ atau ‘hi’ sebab 90% respondan mengatakan kalu guna ‘hello’ atau ‘hi’ di awal bicara dapat meningkatkan lagi peluang untuk menambat hati orang yang ditackle.. simple is better hehe cuba ar :)

Ok nak muhasabah blog skit untuk bulan November lepas. Bukan apa. Kurang-kurang bulan depan leh refer entry ni untuk buat perbandingan.

kucing gambar marah comel cantik


Trafik

Alhamdulillah, trafik amatlah menggalakkan! Thanks pada semua yang menyapport blog fitrihadi.com ni. Ni semua gara-gara penangan video Hitler Yang Marah Dengan Kapel Comolot tu. Dekat youtube sekarang ni dah lebih 26,000 yang view. Rasa macam nak menjerit satu dunia je sebab terharu bila ramai yang suka dengan hasil video pertama dari saya ni :)

trafik fitrihadi.com blog
Trafik Fitrihadi.com untuk 30 hari lepas dari Sitemeter.com


Korang tengok yang tengah-tengah tu mencanak macam empangan pecah tu lah penangan dari video Hitler tu. Inilah kali pertama dalam sejarah blog Fitrihadi.com dapat trafik lebih dari 500 sehari. Kalau blogger lain mesti senang je kan. Blog ni kengkadang nak dapat 100 visitors sehari pun susah. Adeh..

Entry Menarik

Beberapa entry menarik sepanjang bulan November:

1. [18SX] Kenapa Basuh Motor Lagi Bagus Dari berkhalwat

2. Kisah Sedih Di Sebalik Lagu ‘Tears In Heaven’ Dendangan Eric Clapton

3. Korang Rugi Kalau Tak Komen Kat Blog Fitrihadi.com! Segalanya Pengiklanan Percuma!

4. [Video] Apa kata Hitler Pasal Video Kes Comolot Baru-Baru Ni???

5. 10 Sebab Kenapa Mat Rempit Ni Suka Willy a.k.a. Angkat Tayar Depan

6. Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan Part 2

Follower + Fan di Facebook

Alhamdulillah. Selepas video Hitler tu tersebar dan disukai ramai, then fan di fan page Fitrihadi.com meningkat lebih dari 100%. Kalu tak silap sebelum video Hitler tu di publish, fan di facebook ada lebih kurang 197 je. But now dah naik kepada 440++. Rasa terharu lak. Dan begitu jugak follower blog ni. Dulu tak sampai 200 pun. But now dah ada lebih kurang 270++.

Terima Kasih

Jadi ucapan terima kasih ditujukan buat semua yang support saya sepanjang bulan November lepas. Yang rajin datang komen. Yang sudi jadi follower serta fan blog ni. Serta yang rajin tempek video Hitler tu kat facebook korang, blog korang, forum mahupun di twitter. Terima kasih banyak-banyak dari pihak Fitrihadi.com kepada korang semua. Tak lupa juga kepada Hitler sendiri heehee

hitler main osom marah bunuh


P/s: Hitler ni baik ke jahat ar? Ada banyak kontroversi pasal mamat ni. Tak tahu mana satu betul. Misteri nusantara btul…
(Visited 18 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Kad Raya Typography Fitrihadi.com Untuk Semua Pembaca Blog Ni. Selamat Hari Raya!

Comments

  1. ibuintan says:

    as salam n slamat pagi,

    good job 4 lawak hitler… boleh tambahkan koleksi lagi

    1. FITRIHADI says:

      waalaikumussalam :)

      thanks ye.. insyaallah kalau ada idea nanti saya buat lagi hihi :)

  2. hazwan says:

    video tu memang lawak dan kelakar hehe

    1. FITRIHADI says:

      heehee enjoy ar tengok video tu :)

  3. Ali ridha says:

    trafik melompat naik.

  4. Ali ridha says:

    Hiltler berterima kasih
    atas sokongan ampa semua.

  5. zik says:

    Cantik pulak misai kontot hitler tuh… opss

    1. FITRIHADI says:

      try ar buat.. mesti segak kan haha

  6. arek says:

    tahniah la der..tp video tu mmg ngam

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. hehe video bertuah tu :D

  7. Hana Maroo says:

    Adoi.. lawak la kuceng itu…
    mne dapt bj tu?


LIKE KAMI DI FACEBOOK