Dec 032010
 

Ish ish ish kucing pun pandai gaduh bila curang…

 


“Wacthaa!!!”
haha tengok ar diorang gaduh ni.. sama gaya je macam korang gaduh :p

 

 

 

 

P/s: Siapa pernah gaduh macam ni baik ngaku.. tak payah malu-malu kucing :p

 

P/p/s: Eh subtitile tu bukan saya buat ye.. hehe

(Visited 39 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Pelajar Sekolah Troll Cikgu! Hahahaha..

Comments

  1. mie says:

    kucing oh kucing…
    heheee

  2. Hanie Ly says:

    Hahaha adeh dehhh… I was a virgin!!! WAS!!! Ahahaha dol nye kucen…

    1. FITRIHADI says:

      heehee kucing pun ada virginity.. adehh

  3. serol says:

    tak elok gaduh2 ni. kena selesai cara baik2 la.. :)

    1. FITRIHADI says:

      heehee kucing tau gaduh ja.. mana la reti nak duduk diam-diam dan bincang elok-elok

  4. haha..lawak je kucing ni..kucing pun ada masalah rumahtangga..hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha kita pun kalah dengan kucing ni..

  5. Affan says:

    aku pun ada tertanya2, subtitile tu ko buat ke. selamat ko tulis bukan ko yg buat. he

    1. FITRIHADI says:

      heehee tak ar.. tu ambik dari youtube ja.. bukan buat subtitle tu

  6. Raji says:

    hahahaha
    kelakar2
    mcm real jer ap kucin tuh ckp XD

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal.. heehee macam real je

  7. salina says:

    hehe klaka lar kucing tu…yg kucing itam tu pandai lak diam jew….ahahahah

    1. FITRIHADI says:

      hehe pelik gak kucing hitam tu diam je.. selalu kucing gaduh bukan main lagi

  8. netto says:

    ish3…kucing pon pndai curang erk??hahha btw comel3

    1. FITRIHADI says:

      kucing bila curang pun comel ek hehe

  9. sweet says:

    asal yg seko lg tu senyap dungu je..kecut la tu

    1. FITRIHADI says:

      kucing tu bersalah kot.. tu yang diam je heehee

  10. naim says:

    ahahaha..ksian btui..

  11. penyubiru says:

    haha..dah pernah layan dah dulu vid ni.

    ko alter la video ni taruk subtitle ko plak.hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha takde idea ar..nanti ar kalau ada isu baru aku buat heehee

  12. akubiomed says:

    Kucing jantan dan betina tak bergaduh. Video tuh sebenar pergaduhan antara kucing jantan. Biasanya kucing jantan akan mengekor kucing betina bila nak mengawan :-)

    1. FITRIHADI says:

      ohoo ye ke? hehe tapi kelakar gak sapa yang buat subtitle tu heehee

  13. RedBoys says:

    haha. ape daa.
    kucing yg satu lg tu asal x ckp pon. huhu

    1. FITRIHADI says:

      dah memang curang kot..tu yg diam tu heehee

      1. RedBoys says:

        gamaknya lah kan. hehe.

  14. zik says:

    erm betul tuh.. tuh kucing jantan ngan jantan… tapi aku warning jangan dekat time macam nie.. tak pasal2 kena cakar….aku dah kena… menangis dibuatnya…

    1. FITRIHADI says:

      woo ye ke?? bahaya tu kalau kena cakar.. lagi satu yang leceh bila kucing gaduh kengkadang diorang terkencing sekali.. habis busuk tempat tu.. adehh

  15. phreak-id says:

    haha.. boleh pulak dia record video tu gitu lama.. hahaha

    Terbaru >> 1) [Part 1] Nokia Ovi App Workshop 2) Bila Aku Marah + Penat + Lapar! 3) Encik Polis.. Kat Mana Nak Parking Kereta?

    1. FITRIHADI says:

      haha benda menarik memang ar kena rakam.. bukan senang nak jumpa kucing dok meow lama-lama sebelum gaduh..

  16. Ali ridha says:

    kelucahan!! by seekor kucing.

    1. FITRIHADI says:

      haha.. bimbingan ibubapa diperlukan untuk kanak-kanak bawah 13 tahun..

  17. pilotHans says:

    miau pun tau territory dia……..btul laa…jantan ngan jantan laa..tp subtitle dia mmg LOL! hahaha..

    1. FITRIHADI says:

      haha subtitle tak bleh blah..siot je sapa buat subtitle tu

  18. […] Singa Pun Pandai Curang Dulu heboh kucing gaduh sebab curang. Kali ni singa betina pun ikut sama curang. Adeh apa nak jadi lah dengan institusi kekeluargaan […]

  19. […] Mall? Ish ish ish… Kesian siot aku tengok kucing ni terjun dari atas KB Mall. Adeh… Baru lepas putus cinta […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK