Dec 192010
 

Heeheey!

Tadi aku explore lah youtube tu sambil dengar MP3. Biasalah bila dah sunyi layan jiwang pun best gak. Aku ni kalau dengar lagu kat MP3 mesti nak tengok gak muzik videonya. Tiba-tiba keluar ar kat MP3 ni lagu One In A Million nyanyian Bosson. Sebab tak pernah lagi tengok muzik videonya, dan penyanyinya pun langsung aku tak kenal, maka aku pun search la kat youtube lagu tu.

Cari punya cari jumpa la video yang dikehendaki tu. Dan the best part nya, bila video tu dah jalan…

gambar kembar dauspozi artis nyanyi bosson


“Erm macam kenal mamat ni. Tapi di mana ya?”

A’ah la. Baru aku ‘ingat hijau ingat daus’ heehee tagline konkrit dia dari dulu lagi tu. Siapa lagi kalau bukan si dauspozi tu. Dia pemilik DAUSPOZI.COM yang famous dengan obsesnya kepada kaler hijau tu. Gi ar terjah sekarang.

woah bila masa si dauspozi ni pandai nyanyi? Cuba korang tengok video ni.. heehee



Video ni tajuknya One In A Million nyanyian Bosson. Heehee dauspozi jangan marah ek.. just gurau-gurau blogger je.

P/s: Korang rasa muka aku ada kembar ke? Siapa ye?

Klik LIKE kalau korang rasa muka bosson tu ada iras-iras macam dauspozi!
(Visited 9 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Nak Kurus? Tak Payah Ddr Rozmey. Kita Ikut je Blog Budak Sekolah Yang Dah Kurus Ni..

Comments

  1. Dauspozi says:

    Wakakakaka… sama ke?..

    1. FITRIHADI says:

      ntah..bila aku tengok gambar profile ko tiba2 macam sama je cam mamat ni heehee

  2. rina says:

    ohhhh lama xdengar lagu nii

    1. FITRIHADI says:

      a’ah lagu zaman bila ntah.. dh lama pun heehee

  3. phreak-id says:

    Tunjukkan la muka dauspozi kt sebelah. barulak kiteorang boleh compare. hehe

    Terbaru >> 1) Bila Sejuk dan? 2) My name is phreak-id 3) Nuffnang Premiere Screening of TRON : Legacy

    1. FITRIHADI says:

      erkk add ar dia kat facebook.. aku takut kalau letak nanti dia saman lak

    1. FITRIHADI says:

      ada.. ramai kata aku macam david teoh.. adehh tak segak langsung :(

  4. Kuwe says:

    Err. sama ke bro?

    1. FITRIHADI says:

      bagi aku masa nak sama ar.. alaa kan dalam dunia ni ada 7 orang manusia yang serupa

  5. cimi says:

    ouch.
    aku pon baru 1st tyme tgk vid nih.
    eh same ke?

    1. FITRIHADI says:

      erm lebih kurang ar…cuba tengok gambar dauspozi kat facebook…lebih kurang je kan heehee

  6. Affan says:

    erk, sama ke?
    hehe

    1. FITRIHADI says:

      lebih kurang ar bro.. boleh jadi adik beradik pun :D

  7. Hanie Ly says:

    Saboje ler akuh… ahaha
    P/S Lagu neh wat teringat kat Ms Congeniality… Ske betul dgn citer tuh dedulu mase memude… ;P

    1. FITRIHADI says:

      a’ah lagu tu ada dalam movie tu kan.. dan sandra bullock pun memang cun gak heehee

  8. fitri says:

    hahaha..muke orang putey..hek3

    1. FITRIHADI says:

      a’ah jauh tu kembar dia heehee

  9. akubiomed says:

    Kalau kita amati betul-betul kita antara yang terpilih dari berjuta-juta sperm yang berjaya dilahirkan selepas mengandung 9 bulan. Dalam pada itu ada yan tidak bersyukur masih merungut kekurangan yang ada.

    1. FITRIHADI says:

      ouh bersyukurlah dengan apa yang ada…

  10. zik says:

    tak sama… tapi tak serupa… keke.. entahla… ingat hijau ingat zik!!

    1. FITRIHADI says:

      wahhh ingat zik le plak :p

    2. naim says:

      aq x prasan gak.haha

  11. naim says:

    muka aq agak2 ade macam bradpit x..

    1. FITRIHADI says:

      memang ada cm brad pitt ar bro.. dah lama aku nak cakap heehee

      1. RedBoys says:

        ye ker? aku x tahu plak. haha

      2. naim says:

        oh..yeke…terharu i..haha

      3. Affan says:

        ahaha. boleh2, ambik lah bradpitt tu ehe

  12. pilotHans says:

    fuuu..jiwang..mmg antara lagu yg aku slalu dedicate kt my rapunzel ^_^ lagu baru NEO one in million pun layannnnnnnn…hahaha….

    cheers..

    1. FITRIHADI says:

      haahaa sesekali jiwang best gak :)

  13. RedBoys says:

    ada la gak iras2 daus tu. huhu


LIKE KAMI DI FACEBOOK